Futbol

Orduspor'da teknik direktör arayışları

23 Nisan 2014 Çarşamba 18:28 - Son Güncelleme 23 Nisan 2014 Çarşamba 18:30

Diyadin: "Orduspor'un teklifi konusunda şu an için olumlu düşünmüyorum"

Orduspor'un teknik direktörlük teklifi götürdüğü Metin Diyadin, bu konuda olumlu düşünmediğini söyledi.

Diyadin,  yaptığı açıklamada, Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından kendisine teklif getirildiğini belirtti.

Yönetimden Adem Türkmen ile bir süre görüştüklerini ancak kararının olumsuz olduğunu ifade eden Diyadin, şunları kaydetti:

"Orduspor'un teklifi konusunda şu an için olumlu düşünmüyorum. Daha önce Ordu'da ve Orduspor'da güzel şeyler yaşadık. Açıkçası Orduspor'a ve Ordu'ya sempatim de var. Orada sevildiğimi de biliyorum. Bu konuda hiç sorun yok. İnşallah bir gün yeniden olacak ama şu an için değil. Takımdan ayrılan Erkan Sözeri de benim arkadaşım. Olumsuz olmasındaki sebepler arasında bu da var. Açıkçası son bölümde 2-3 maç almak çok uygun değil. Benim karakter yapıma ters. Prensip ve profesyonellik anlamında bugün tarihi itibarıyla çok zor."

Diyadin, Orduspor yönetimine tekliften dolayı teşekkür ederek, "İnşallah Orduspor iki sene önce yaşadıklarını bu sezon yeniden yaşar ve Süper Lig'e çıkar. Bunu gönülden istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz