Futbol

Orduspor'un umutları tükeniyor

26 Ocak 2015 Pazartesi 13:47 - Son Güncelleme 26 Ocak 2015 Pazartesi 13:53

İkinci yarıya 23 genç oyuncusuyla başlayan Orduspor'da umutlar iyice azaldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da idari menajeri Selim Şener, "23 genç oyuncumuzla, 10 milyon liranın üzerinde maliyetle kurulmuş rakiplerle mücadele ediyoruz. Bunun takdirini kamuoyu daha iyi yapacaktır" dedi.

Şener yaptığı açıklamada, Boluspor karşısında genç oyuncularla sahaya çıktıklarını, onurlu bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Artık tek amaçlarının geleceğin Orduspor'unu yaratmak olduğunu vurgulayan Şener, bu anlamda gerçekçi olmak gerektiğini kaydetti.

Şartların kendilerini genç oyuncularla yola devam etme durumunda bıraktığına işaret eden Şener, şöyle konuştu:

"Özel maçlarda genç arkadaşlarımız iyi bir performans ortaya koydu ancak lig maçları farklı oluyor. Her şeye rağmen rakipten korkmayan, onuru ile mücadele eden bir takımız ama şu gerçeği göz ardı edemeyiz; 23 genç oyuncumuzla, 10 milyon liranın üzerinde maliyetle kurulmuş rakiplerle mücadele ediyoruz. Bunun takdirini kamuoyu daha iyi yapacaktır."

Şener, Ordu şehrinden anlayış beklediklerini dile getirerek, "Tecrübe, maç oynadıkça kazanılan bir olgu. Herkes biliyor ki Orduspor'un artık tek kurtuluş reçetesi genç oyuncular. Biz de el birliği yaparak Ziya Doğan hocamızla geleceğin takımını hazırlamaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Karadeniz ekibi, ligde yaptığı 17 maçta topladığı 7 puan ile puan cetvelinde son sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz