Futbol

Osmanlı-Ordu maçının ardından

26 Ekim 2014 Pazar 17:30 - Son Güncelleme 26 Ekim 2014 Pazar 17:34

Osmanlıspor ve Orduspor teknik adamları maçı değerlendirdi.

PTT 1. Lig'de Orduspor'u sahasında 3-0 yenerek liderliğe yükselen Osmanlıspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, iyi bir takıma karşı çok önemli galibiyet aldıklarını söyledi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen 20. dakikadan sonra devre arasına kadar oyun üstünlüğünü rakibe kaptırdıklarını belirtti.

"Bu sezon ilk defa karşımızdaki takıma oynama fırsatı verdik" diyen Özköylü, "Bizim gibi iyi pas yapan takımın rakibe top vermemesi lazım. Eğer gol yeseydik sıkıntıya düşebilirdik. Uyarılarımızla birlikte ikinci yarı oyuncularımız toparlandı. Özellikle 60. dakikadan sonra daha fazla ayakta kalarak maçı kazandık. İyi bir takıma karşı çok önemli galibiyet aldık" ifadesini kullandı.

Özköylü, liderliğe yükseldiklerinin hatırlatılması üzerine, "Çok önemli değil, sadece güzel bir mutluluk olur. Lig çok uzun bir maraton, daha 27 maç var. Bundan sonraki süreçte alacağımız neticeler nerede olacağımızı gösterecek. Kulübümüzün şartları iyi ama bizim gibi çok kaliteli takımlar var. Her hafta değişik sonuçlar alınabiliyor. Lider olduğunuzda hedef takım oluyorsunuz. Bu anlamda daha fazla dikkatli olmalıyız. Kalitemizi ortaya koyup yolumuza devam etmeliyiz" diye konuştu.

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak ise ikinci devre yaşadıkları özgüven sorunu nedeniyle maçı kaybettiklerini dile getirdi.

İlk yarı iyi organize olduklarını anlatan Akbayrak, "İkinci devre dağılmamamız gerekiyordu. Basit goller yedik. Pas ve koşu kalitemizi artırmalıyız. Bu konudaki eksikliklerimiz ortaya çıktı" dedi.

Akbayrak, kulübün maddi kriz yaşamasıyla ilgili soruya da "Psikolojik travmalar atlattık ama bu mazeret değil. Bu konu çok fazla dramatize edilmemeli. Çünkü futbolda dün yok, bugün var. Oyuncularımızın yüzde 70'i bu travmadan kurtuldu. Diğer arkadaşlarımız da çok kısa zamanda bu psikolojik durumdan kurtulmalı" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz