Futbol

ÖZET | Osmanlıspor doludizgin

29 Kasım 2014 Cumartesi 17:25 - Son Güncelleme 30 Kasım 2014 Pazar 03:21

PTT 1. Lig'de lider Osmanlıspor 2. yarıda bulduğu gollerle Manisaspor'u devirdi.

PTT 1. Lig'de 11. hafta mücadelesinde lider Osmanlıspor, Manisaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek, nağmağlup liderliğini sürdürdü. Başkent temsilcisi, bu galibiye ile takipçileri Kayserispor ve Antalyaspor ile arasındaki puan farkını da 5'e çıkardı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Osmanlıspor ikinci yarıda açıldı

Ankara Osmanlı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Başkent ekibi, 51. dakikada Muhammet Reis ile 1-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra bu kez sahneye Serdar Deliktaş çıktı. Serdar'ın golü ile farkı 2'ye çıkaran Osmanlıspor'da 76. dakikada Muhammet Reis maçta kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0

Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla puanını 27'ye çıkaran Başkent ekibi Osmanlıspor, nağmalup liderliğini sürdürdü. Manisaspor ise 10 puanda kaldı.

Stat: Osmanlı

Hakemler: Erkan Engin, Ömer Tevfik Özkoç, Murat Temel

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Ahmet Görkem Görk, Soro, Bilal Aziz, Ragıp Başdağ, Galip Güzel, Tisdell, Muhammet Reis (Dk. 78 Sapara), Erdal Kılıçaslan (Dk. 46 Mehmet Yıldız), Serdar Deliktaş (Dk. 71 Dilaver Güçlü)

Manisaspor: Bayram Olgun, Mikic, Ali Fırat Okur, Erdi Öner, Süleyman Çelikyurt, Hakan Turan, Mustafa Sarp (Dk. 58 Kenan Aslanoğlu), Dimitrov, Oğuzhan Kayar (Dk. 58 İsmail Köse), Gökhan Sazdağı (Dk. 73 Metin Yüksel), Subasic

Goller: Dk. 51 ve Dk. 76 Muhammet Reis, Dk. 53 Serdar Deliktaş (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Mikic, Dk. 60 Erdi Öner, Dk. 79 Metin Yüksel, Dk. 90+3 Ali Fırat Okur (Manisaspor), Dk. 31 Ahmet Görkem Görk (Osmanlıspor)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz