Futbol

"Oyun güzel ama..."

26 Nisan 2015 Pazar 22:21 - Son Güncelleme 26 Nisan 2015 Pazar 22:24

Tütüneker "Pozisyonlarımız olmasına rağmen bir türlü gol bulamıyoruz"

PTT 1.Lig'de 29. hafta mücadelesinde golsüz eşitlikle sona eren Osmanlıspor-Kayserispor maçı sonrası ev sahibi ekibin teknik direktörü Uğur Tütüneker, pozisyon bulmalarına rağmen bir türlü gol atamamaktan yakındı.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir oyun çıkardıklarını belirterek, "Oyun güzel ama maçın skorundan rahatsızım. Üç-dört pozisyona girdik bunları da iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Bu işin meyvesi gol ama pozisyonlarımız olmasına rağmen bir türlü gol bulamıyoruz. Evimizde çok puan kaybettik. Bu maçla bir puanı hanemize yazdırdık. Yapacak bir şey yok. Son maça kadar ilk iki mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, maçın zorlu geçeceğini bildiklerini vurgulayarak, "Rakibimiz ve biz, hedefi olan takımlarız ama puanları paylaştık. Güzel bir mücadele oldu. İki takım da galip gelebilmek için yüreğini ortaya koydu ama maalesef gol bulamadık. Avantajımızı devam ettiriyoruz. Aynı ciddiyet içinde son 6 haftaya da hazırlanıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz