Futbol

ÖZET | Adana Demirspor 3 puanı tek golle aldı

30 Ağustos 2015 Pazar 15:01 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2015 Pazartesi 10:02

PTT 1. Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile Boluspor karşılaştı.

PTT 1. Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor ile Boluspor karşı karşıya geldi.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi Adana Demirspor 1-0 kazandı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PTT 1. Lig

Adana Demirspor: 1 - Boluspor: 0

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Halil Umut Meler, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

Adana Demirspor: Oğuz Dağlaroğlu, Attamah, Ahmet Burak Solakel, Pote , Anıl Taşdemir (Dk. 72 Özgür Can Özcan), Emin Aladağ, Mojsov, Burak Çalık, Hüseyin Kala (Dk. 80 Umut Sözen), Ferreira, Uğur Akdemir (Dk. 27 Zafer Çevik)

Boluspor: Soner Şahin, Emre Kılınç , Mejia (Dk. 68 Kubilay Aktaş), Ofere, Santos, Andaç Güleryüz (Dk. 75 Sefer Sever), Fatih Nurullah Turan, Eren Aydın, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 90 Emrecan Afacanoğlu), Ramazan Sal, Alican Karadağ

Gol: Dk. 90+3 Burak Çalık (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 66 Burak Çalık, Dk. 77 Mojsov, Dk. 89 Ferreira (Adana Demirspor), Dk. 13 Yusuf Emre Gültekin, Dk. 40 Ramazan Sal, Dk. 85 Eren Aydın, (Boluspor)

MAÇIN ARDINDAN

Püren: "Lider konumuna gelmek bizi son derece mutlu etti"

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, PTT 1. Lig'de 3. hafta sonunda 7 puanla liderlik koltuğunda yer almalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Püren, Boluspor'u 1-0 yendikleri maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin 3. haftasını galibiyetle kapatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Maçı sonuna kadar bırakmadıklarını ve pozitif bir futbol sergilediklerini kaydeden Püren, "Ligde 3 hafta sonunda 7 puanla lider konumuna gelmek bizi son derece mutlu etti. Ligin ilk iki haftasında ortaya koyduğumuz iyi ve mücadeleci futbol, rakiplerin buraya gelirken daha iyi motive olmalarına, bize karşı çok ciddi bir mücadele örneği koymalarına neden oluyor" diye konuştu.

Boluspor'un da çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Püren, "Rakibimiz 'buradan bir puan alırsam kardır' parolasıyla maça çıkmış ama karşılarında mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan, pozitif futbol oynayan bir Adana Demirspor takımı vardı. 'Futbolun adaleti tecelli etti' diyebiliriz. Oynamak isteyen ile oynamak istemeyen arasındaki fark son dakikada belli oldu" şeklinde konuştu.

İlker Püren, galibiyeti cezası nedeniyle maçı tribünden takip eden teknik direktör Osman Özköylü'ye armağan ettiklerini sözlerine ekledi.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, hafta boyunca iyi hazırlandıkları Adana Demirspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Maçın ilk 45 dakikasında iyi oynadıklarını aktaran Bizati, "Hem bizim hem de Adana Demirspor'un bulduğu pozisyonlar vardı. Bu pozisyonlardan birini değerlendirseydik, oyunun seyri değişebilirdi. İkinci yarı fazlasıyla ve lüzumsuzca geri çekildik. Son dakikada gol yemek her iki takım için de kötü olacaktı. Biz yedik, bizim için kötü oldu. Daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Her iki takımı da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz