Futbol

ÖZET | Antalya güldü, Denizli üzüldü

11 Nisan 2015 Cumartesi 15:57 - Son Güncelleme 11 Nisan 2015 Cumartesi 19:33

PTT 1. Lig'de Antalyaspor, Denizlispor'u deplasmanda mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Süper Ligi hedefleyen Antalyaspor, Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor ise bu yenilgiyle ağır bir yara aldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Antalyaspor, Emrah Başsan'ın 42. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda beraberliği yakalamak için baskısını artıran ev sahibi ekip, girdiği pozisyonları gole çeviremedi. 

84. dakikada Denizlispor savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Sakıb Aytaç, Antalyaspor adına farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Akdeniz ekibi deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Süper Ligi hedefleyen Antalyaspor puanını 46'ya çıkartırken, küme düşme hattında bulunan Denizlispor 21 puanda kaldı.

İŞTE GOLLER...

DENİZLİSPOR 0-1 ANTALYASPOR (GOL)

DENİZLİSPOR 0-2 ANTALYASPOR (GOL)

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Bülent Yıldırım, Volkan Narinç, Asım Yusuf Öz

Denizlispor: Kazım Sarı, Malikov, Cihan Özkaymak (Dk. 46 Şevki Çınar), Erçağ Evirgen (Dk. 57 Şenol Akın), Serkan Atak, Kouemaha (Dk. 70 Emrah Bozkurt), Mert Çakar, Mehmet Cansın Çicek, Gökhan Dincer, Hakan Ateş, Veli Acar

Antalyaspor: Ozan Evrim Özenç, Can Arat, Osman Çelik, Zeki Yıldırım, Diarra (Dk. 88 Berk İsmail Ünsal), Emrah Başsan, Boum, Adem Alkaşi, Gökhan Karadeniz (Dk. 81 Sakıb Aytaç), Ahmet Aras (Dk. 63 Sezer Badur), Lokman Gör

Goller: Dk. 42 Emrah Başsan, Dk. 84 Sakıb Aytaç (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 68 Gökhan Dinçer, Dk. 87 Şenol Akın (Denizlispor), Dk. 54 Adem Alkaşi, Dk. 74 Zeki Yıldırım (Antalyaspor)

MAÇIN ARDINDAN

Altıparmak: "Maçın büyük bölümünde iyi oynadık ama tecrübeye yenildik"

PTT 1. Lig'de Antalyaspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın büyük bir bölümünde iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iyi oynadıkları ve rakibin hiçbir şey yapmadığı maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu belirtti.

Denizlispor taraftarına teşekkür eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Taraftarımız bize muhteşem bir ortam yarattı ve destekledi. Şehirdeki uyanmaya bizim de ayak uydurmamız gerekiyordu. Oyun olarak bunu gerçekleştirdik ama sonuca yansıtamadık. Maçın ilk yarısında yakaladığımız bir çok pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Futbol sonuç oyunudur. Rakibimiz tecrübesiyle 3 puan aldı. Maçın büyük bölümünde iyi oynadık ama tecrübeye yenildik. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir an önce silkelenip ayağa kalkacağız."

"Üç puan aldığımız için mutluyuz"

Antaylaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını belirtti.

Güzel ve mücadele gücü yüksel bir karşılaşma olduğunu dile getiren Göksu, şunları kaydetti:

"Üç puan aldığımız için mutluyuz. Oyun olarak çok iyi oynadığımızı söyleyemem. İki takımın da hedefleri vardı. Puana ihtiyacı olan iki takımdan biz galip geldik. Denizlispor'a bundan sonraki yolunda başarılar devam ediyorum. İnşallah yollarına devam ederler."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz