Futbol

ÖZET | Antalyaspor evinde şen

18 Nisan 2015 Cumartesi 20:24 - Son Güncelleme 19 Nisan 2015 Pazar 01:23

PTT 1. Lig'de 28. hafta maçında Antalyaspor, Giresunspor'u tek gol ile geçti.

PTT 1. Ligin 28. hafta maçında Süper Ligi hedefleyen Antalyaspor evinde Giresunspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet aldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan maçta ev sahibine 3 puanı getiren golü 69. dakikada Sezer Badur attı.

Bu sonuçla Süper Ligi hedefleyen Antalyaspor puanını 49'a yükseltirken, Giresunspor 35 puanda kaldı.

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Muhittin Gürses, Ömer Faruk Yeşil

Antalyaspor: Ozan Evrim Özenç, Can Arat (Dk. 66 Sezer Badur), Osman Çelik , Zeki Yıldırım, Lamine Diarra (Dk. 82 Sakıb Aytaç), Emrah Başsan, Joseph Boum, Adem Alkaşi, Erman Kılıç (Dk. 39 Gökhan Karadeniz), Ahmet Aras, Lokman Gör

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Cihan Can (Dk. 80 Fevzi Özkan), Abdulaziz Solmaz, Barış Bakır (Dk. 61 Vedat Murıç) , David Solomon Abwo (Dk. 83 Uğur Aktaş), Berkan Yıldırım, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Alican Karadağ, Rıdvan Sağlam

Gol: Dk. 69 Sezer Badur (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 50 Osman Çelik, Dk. 83 Sakıb Aytaç (Antalyaspor) Dk. 35 Cihan Can, Dk. 76 Vedat Murıç (Giresunspor)

MAÇIN ARDINDAN

Göksu: "Antalyaspor, bu maratonu sonuna kadar devam ettirecek"

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Antalyaspor'da teknik sorumlu Mustafa Ati Göksu, "Antalyaspor, bu maratonu sonuna kadar devam ettirecek" dedi.

Göksu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hafta içinde müsabakanın kendilerini zorlayacağını söylediklerini, gerçekten de zorlandıklarını anlattı.

Rakiplerinin play-off ya da küme düşme korkusu olmadığı için sahaya daha rahat çıktığını belirten Göksu, "Futbolcu kardeşlerimiz bilhassa ikinci devre bayağı müthiş mücadele gösterdi. Hatta Ahmet kardeşimiz, ayağı burkulmasına rağmen son iki dakikaya kadar özveride bulundu, oyununa devam etti. Antalyaspor, bu maratonu sonuna kadar devam ettirecek" diye konuştu.

Göksu, Antalyaspor taraftarlarına da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sözeri: "Mağlubiyeti hak edecek bir oyun sergilediğimizi düşünmüyorum"

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de son 3-4 haftanın en iyi oyununu ve mücadelesini ortaya koyduklarını ifade ederek, rakiplerine fazla pozisyon vermediklerini dile getirdi.

Özellikle ikinci yarı net pozisyonlar yakaladıklarına dikkati çeken Sözeri, "Korner atarken dönen topta, anlık hatamızdan yediğimiz golle mağlup olduk. Bugün mağlubiyeti hak edecek bir oyun sergilediğimizi düşünmüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Böyle mücadele ettiğimiz sürece önümüzdeki maçlarda çok daha iyi puanlar alabileceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Sözeri, ligi en iyi yerde tamamlamanın ana hedefleri olacağını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz