Futbol

ÖZET | Giresun'da gol yok

11 Nisan 2015 Cumartesi 13:58 - Son Güncelleme 08 Temmuz 2019 Pazartesi 17:13

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Giresunspor, Adanaspor'u ağırladı.

PTT 1. Lig'in 27. haftasında Giresunspor evinde Adanaspor ile golsüz berabere kaldı.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele iki ekip de girdiği pozisyonları gole çeviremedi ve karşılaşma 0-0 bitti.

Bu sonuçla Giresunspor puanını 35'e, Adanaspor 32'ye çıkardı.

Bu arada maç bitiminde, iki takımın oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

PTT 1. Lig

Giresunspor: 0 - Adanaspor: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Özkan Çeliker, Ali Saygın Ögel, İbrahim Bozbey

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Cihan Can, Birol Hikmet (Dk. 60 Alican Karadağ), Abdulaziz Solmaz, Ergün Çakır, Abwo (Dk. 61 Ziya Alkurt), Berkan Yıldırım, Fevzi Özkan (Dk. 74 Vedat Muriç), Onur Demir, Özgür Yılmaz

Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Selçuk Şahin, Yiğitcan Gölboyu, Mustafa Sami Can Keskin (Dk. 82 Cem Özdemir), Murat Yılmaz (Dk. 57 Ahmet Dereli), Bezerra, Nduka (Dk. 90 Mehmet Sak), Tevfik Altındağ, Emre Uğur Uruç, Merthan Açıl, Fahri Akyol

Sarı kartlar: Dk. 30 Özgür Yılmaz, Dk. 32 İsmail Dinler, Dk. 45 Cihan Can, Dk. 49 Birol Hikmet, Dk. 90 Ziya Alkurt (Giresunspor), Dk. 54 Murat Yılmaz, Dk. 90 Tevfik Altındağ (Adanaspor)

MAÇIN ARDINDAN

Sözeri: "En azından mağlup olmadık, gol yemedik"

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Kazanmak isterdik ama kazanamadık. En azından mağlup olmadık, gol yemedik" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ancak iyi oynayamadıklarını söyledi.

İlk yarının ortada geçtiğini ancak ikinci devrede pozisyonların olduğunu belirten Sözeri, "Bu maçta biz çok fazla net pozisyona giremedik. Sağdan Birol'un ortasında Fevzi ile Ergün'ün dokunamadığı bir top var. Dokunsalar 1-0 öne geçecektik. Belki maç daha farklı olacaktı ama genele baktığınız zaman çok iyi oynadığımız söylenemez, iyi mücadele ettiğimiz söylenebilir" diye konuştu.

Sözeri, konumu itibarıyla Adanaspor için de zor bir maç olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tabii ki rakibimizin konumu itibarıyla onlar da zor bir maç oynadı. Çok mücadele ettiler. Bizim oyuncularımız da çok mücadele etti. Baktığınız zaman ortada çok iyi bir futbol yoktu, mücadele vardı. Bize göre rakibin daha net pozisyonları vardı. O yüzden de bu maçta alınan bir puanı önemli görüyoruz. Kazanmak isterdik ama kazanamadık. En azından mağlup olmadık, gol yemedik."

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın ise ikinci yarının istedikleri şekilde geçtiğini ancak gol bulamadıklarını belirtti.

İlk devrenin ortada geçen bir müsabaka şeklinde olduğunu ifade eden Arın, şunları kaydetti:

"İkinci devrede çalıştığımız ve çocuklarımızla konuştuğumuz pozisyonları üretmeye başladık. Yani geniş alanlar bulup, orada etkili olacağımızı düşündüğümüz pozisyonu ikinci devre çok yakaladık. Oyuncularımız 90 dakika boyunca çok iyi mücadele etti. Onların hepsinin alnından öpüyorum. Bulduğumuz çok net 3-4 pozisyonu değerlendiremedik. Maç berabere bitti. Her iki takımı da kutluyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz