Futbol

ÖZET | İzmir derbisi Kaf-Kaf'ın

29 Kasım 2014 Cumartesi 20:25 - Son Güncelleme 30 Kasım 2014 Pazar 03:21

PTT 1. Lig'de Karşıyaka, Altınordu'ya fark attı.

PTT 1. Lig'in 11. haftası İzmir derbisine sahne oldu. Derbide Karşıyaka, Altınordu'yu 3-0 mağlup etti.

İzmir'deki stad sıkıntısı nedeniyle Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta konuk Karşıyaka 9. dakikada Ahmet Arı ile 1-0 öne geçti. Kaf-Kaf'da Ramazan Sal 33. dakikada farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Derbinin skorunu 88. dakikada konuk ekip Karşıyaka'dan Can Erdem belirledi: 0-3

Karşılaşmayı 3-0 kazanan Karşıyaka puanını 17'ye çıkarırken ev sahibi Altınordu ise 11 puanda kaldı. 

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Koray Gencerler, Serdar Akçer, İbrahim Çağlar Uyarcan

Altınordu: Tolgahan Acar, Serkan Göksu (Dk. 45 Yusuf Akyel), Göksu Türkdoğan (Dk. 79 Mertan Caner Öztürk), Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 45 Ozan Sol), Taha Balcı, Koray Kaçınoğlu, Halil İbrahim Tuna, Gökhan Yılmaz, Berkay Samancı, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu

Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Mahir Shukurov, Servan Taştan (Dk. 57 Mehmet Ayaz), Can Erdem (Dk. 88 Kahe), Jose Carlos Nogueira Junior, Onur Okan, Mustafa Aşan, Yenal Tuncer, Cenk Güvenç, Ramazan Sal, Ahmet Arı (Dk. 80 Berkan Emir)

Goller: Dk. 9 Ahmet Arı, Dk. 33, Ramazan Sal, Dk. 88 Can Erdem (Karşıyaka)

Sarı kartlar: Dk. 33 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 75 Göksu Türkdoğan, Dk. 85 Yusuf Akyel (Altınordu), Dk. 43 Yenal Tuncer, Dk. 54 Servan Taştan, Dk. 56 Cenk Güvenç, Dk. 86 Berkan Emir (Karşıyaka)

ALTINORDU 0-1 KARŞIYAKA (GOL)

ALTINORDU 0-2 KARŞIYAKA (GOL)

ALTINORDU 0-3 KARŞIYAKA (GOL)

Maçın ardından

Eroğlu: "Bugün bize yakışmayan bir futbol oynadık"

Karşıyaka'ya farklı yenilen Altınordu'nun Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu, kendilerine yakışmayan bir futbol oynadıklarını söyledi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yenildikleri için üzgün olduklarını anlattı. Sahada istediklerini yapamadıklarını belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Karşımızda, iyi organize olmuş, güçlü bir takım vardı. Diğer maçlara oranla Karşıyaka, bu maçta iyi mücadele etti. Bugün bize yakışmayan bir futbol oynadık. Kazanmayı hak ettiler. Tebrik ediyorum. Karşıyaka karşısında 2-0 yenik duruma düştükten sonra risk alıp her şeyi denedik. İki şutumuz direkten döndü. Golü bulsaydık, belki de maçı çevirme şansımız olabilirdi. Bu ligi gençlerle oynayan yeni bir takımız. Takım oyunu oynamamız gerekiyor. Bireysele dönüştürdüğümüz zaman bu ligde başarılı olamayız. Kısa sürede toparlanmamız gerekiyor."

Karşıyaka cephesi

Karşıyaka'nın Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise erken gol buldukları için müsabakanın geri kalanında üstün oynadıklarını ifade etti.

Daha önceki maçlarda yaşadıkları gol bulamama fobisini yendiklerini dile getiren Göksu, "Galip gelmesini bildik, 3 puan sahibi olduk. Bu, İzmir derbisiydi. Haftaya Ege derbisi var. Haftaya Denizli maçı Ege derbisi olduğu için futbolcular, seyirciyi taraftarı arkalarında görmek istiyor. İnşallah taraflarımız haftaya bizleri yalnız bırakmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz