Futbol

ÖZET | İzmir'de 3 gol, 2 kırmızı

13 Aralık 2014 Cumartesi 13:04 - Son Güncelleme 13 Aralık 2014 Cumartesi 19:52

PTT 1. Lig'de Altınordu sahasında ağırladığı Ordu'yu 3-0 mağlup etti.

PTT 1. Lig'de Altınordu, sahasında Orduspor'u 3-0 yendi. Ligin dibine demir atan konuk ekip, maçı 9 kişi tamamladı.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Göksu Türkdoğan (penaltıdan), Mertan Caner Öztürk ve Serkan Göksu kaydetti.

Orduspor'da 12. dakikada Yasin Şahan direkt, 56. dakikada Ufukhan Bayraktar ise ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Orduspor 45. dakikada kazandığı penaltı atışını ise Ümit Tütünci ile gole çeviremedi. Ümit'in şutunu, Altonordu kalecisi Tolgahan Acar kurtardı.

3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Altınordu, bu galibiyetle puanını 14'e çıkardı. Ligin dibine demir atan Karadeniz temsilcisi ile 4 puanda kaldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Altınordu: 3 - Orduspor: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Baki Yiğit, Recep Yıldırım

Altınordu: Tolgahan Acar, Kemal Cingirt, Yusuf Abdioğlu, Sinan Osmanoğlu, Gökhan Yılmaz, Serkan Göksu, Berkay Samancı, Yusuf Akyel (Dk. 77 Taha Balcı), Halil İbrahim Tuna (Dk. 65 Ozan Sol), Erdoğan Yeşilyurt (Dk. 46 Mertan Caner Öztürk), Göksu Türkdoğan

Orduspor: Alihan Şeker, Volkan Özcan, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel (Dk. 64 Umut Sönmez), Yunus Şimşek (Dk. 36 Landel), Emrullah Kokoç, Yusuf Kurtuluş, Yasin Şahan, Yasin Ozan, Ümit Tütünci (Dk. 70 Serdar Deniz)

Goller: Dk. 35 Göksu Türkdoğan (penaltıdan), Dk. 51 Mertan Caner Öztürk, Dk. 74 Serkan Göksu (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 32 Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu), Dk. 8 Volkan Koçaloğlu (Orduspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 12 Yasin Şahan, Dk. 56 Ufukhan Bayraktar (Orduspor)

Eroğlu: "9 puanlık bir maç kazandık"

PTT 1. Lig'de Orduspor'u yenen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "6, belki de 9 puanlık bir maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üç haftadan bu yana galip gelememelerinden dolayı takımda moralsizlik olduğunu söyledi.

Daha çok futbol oynamaya çalışırken saha durumu nedeniyle mücadeleyi ön plana çıkaracak şekilde maça hazırlandıklarını belirten Eroğlu, "6, belki de 9 puanlık bir maçı kazandığımız için mutluyuz" ifadesini kullandı.

Eroğlu, ligde öncelikle kalıcı olup 2-3 yılı yapılanmayla geçirmeyi hedeflediklerine dile getirerek, altyapı futbolcularının desteğiyle başarı elde etmek istediklerini aktardı.

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise "rakipleri net galibiyet aldı" gibi gözükse de oyuna iyi başladıklarını, rakibe pozisyon vermediklerini ancak top kendilerindeyken gerekenleri yapamadıklarını anlattı.

Maçın ilk yarısı ortada geçmesine rağmen ikinci gol ve kırmızı kartla oyunun koptuğuna dikkati çeken Doğan, "Takımdakilerin fiziği futbolcuya yakışmayacak düzeyde olunca ve bu halde ağır sahada 10 kişi kalınca, aldığımız sonuç da kaçınılmazdı" dedi.

Doğan, işlerinin zor olduğuna değinerek, "Buraya gelirken 5-6 oyuncunun hazır olmadığını gördüm. Şu an onlar bizimle değil. Bu futbolcuların formlarına kavuşması ve devre arasındaki takviyelerle, mücadelemizi sonuna kadar götüreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz