Futbol

ÖZET | Kayserispor zirve yaptı!

13 Aralık 2014 Cumartesi 17:55 - Son Güncelleme 14 Aralık 2014 Pazar 01:43

PTT 1. Lig'de Adanaspor'u evinde yenen Kayserispor, averajla liderliğe çıktı.

PTT 1. Lig'de 13. hafta maçında Kayserispor, evinde Adanaspor 3-1 yenerek averajla liderliğe yükseldi. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Kayserispor 5. dakikada Marko Simic ile 1-0 öne geçti. Konuk Adanaspor, 42. dakikada Sami Can Keskin ile skoru eşitledi: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla (1-1) tamamlandı.

Mert Nobre'nin penaltı golü ile 60. dakikada 2-1 öne geçen ev sahibi Kayserispor, 80. dakikada Turgut Dogan Sahin ile farkı 2'ye çıkardı: 3-1

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ev sahibi Kayserispor, Adanaspor'u 3-1 mağlup etti.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sonuçla puanını 28 çıkaran Kayserispor, averaj ile PTT 1. Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Ligde zor günler geçiren Adanaspor ise 12 puanda kaldı.

Bu arada ev sahibi Kayserispor'da 88. dakikada İbrahim Dağaşan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

LEVENT ERİŞ KORKUTTU

Öte yandan maçın 38. dakikasında, yedek kulübesinde tansiyona bağlı olarak rahatsızlanan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.Eriş'in hastanede çekilen MR sonucunda sağ beyinciğe giden damarlarının birinde tıkanıklık tespit edildiği bildirildi.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: İlker Meral, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Kısal

Kayserispor: Hakan Arıkan, Abdullah Durak, Cemil Adıcan, Simic, Alper Uludağ, İbrahim Dağaşan, Biseswar (Dk. 82 Anıl Taşdemir), Mehmet Eren Boyraz, Turgut Doğan Şahin (Dk. 86 Yener Arıca), Nobre, Bobo (Dk. 67 Okay Yokuşlu)

Adanaspor: Evren Özyiğit, Selçuk Şahin, Yiğitcan Gölboyu, Mustafa Keskin, Cem Özdemir (Dk. 75 Mehmet Boztepe), Murat Yılmaz ((Dk. 67 Ahmet Dereli), Tiago, Abdullah Karmil, Tevfik Altındağ (Dk. 87 Ramirez), Emre Uruç, Merthan Açıl

Goller: Dk. 5 Simic, Dk. 61 Nobre (penaltıdan), Dk. 79 Turgut Doğan Şahin (Kayserispor), Dk. 43 Mustafa Keskin (Adanaspor)

Kırmızı kart: Dk. 88 İbrahim Dağaşan (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Nobre, Dk. 44 Cemil Adıcan (Kayserispor), Dk. 36 Mustafa Keskin, Dk. 49 Abdullah Karmil (Adanaspor)

MAÇIN ARDINDAN

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, PTT 1. Lig'de 3-1 kazandıkları Adanaspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Seçme, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın 38. dakikasında tansiyona bağlı olarak rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Zirve yolunda aldıkları 3 puanın önemli olduğunu vurgulayarak, galibiyeti taraftara armağan eden Seçme, "Hafta boyunca iyi hazırlandık. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum, liderlik Kayseri'ye hayırlı olsun inşallah. Sezon sonuna kadar bu liderliğimizi devam ettirip özlediğimiz Spor Toto Süper Lig'e kavuşuruz" diye konuştu.

Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma'nın bir mesajını iletmek istediğini dile getiren Seçme, Hurma'nın kendisine "Kayserispor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için çalışacağım. Bu uğurda Cumhurbaşkanı, Başbakan, vali, belediye başkanı ve şehrin ileri gelenleriyle görüşmeler yapacağım. Kayserispor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak için gerekirse açlık grevi yaparım. Bu takımı yalnız bırakmam" dediğini aktardı.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması nedeniyle basın toplantısına yardımcı antrenörü Cevdet Çapar katıldı. Kayserispor'un iyi bir takım olduğunu vurgulayan Çapar, şunları kaydetti:

"İyi bir rakiple oynadık. Buraya puan için gelmiştik ama puan alamadık. Şansız penaltı ardından da şahsi bir hatayla maçı kaybettik. Bu maçı unutacağız. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. İlk yarının bitimine 3 hafta kala yine zorlu rakiplerle oynayacağız. Elimizden geldiği kadar bu maçlardan puan almaya çalışacağız. Adanaspor en kısa zamanda düzlüğü çıkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın."

KAYSERİSPOR 1-0 ADANASPOR (GOL)

KAYSERİSPOR 1-1 ADANASPOR (GOL)

KAYSERİSPOR 2-1 ADANASPOR (GOL)

KAYSERİSPOR 3-1 ADANASPOR (GOL)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz