Futbol

Özköylü programdan şikayetçi

25 Nisan 2015 Cumartesi 16:46 - Son Güncelleme 25 Nisan 2015 Cumartesi 17:26

Özköylü; ''Günlerimiz yolda geçiyor.Herkese eşit davranılsın, bunu istiyorum."

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Matematiksel olarak bitmediği sürece ilk 6 şansımızı sonuna kadar kovalamak istiyoruz" dedi.

Maçtan sonraki basın toplantısında 4 yaşındaki oğlu Emir'le katılan Eroğlu, yakaladıkları galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

PTT 1. Lig'de üst üste 5 galibiyet almanın çok zor olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Gün geçtikçe daha iyi olacağımızı biliyorduk. Son haftalarda yakaladığımız bu çıkış skora yansıdı. Takım olarak oynadığımızda çok güçlüyüz. Karşılaşmanın ilk yarısında bizim de onların da pozisyonları vardı. İkinci yarı daha iyi başladık. 1-0 öne geçtikten sonra takım savunmasını iyi yaptık. Gelen taraftara ve oyuncularıma teşekkür ediyorum."

Eroğlu, her maçı alacak güçte olduklarını belirterek, "Matematiksel olarak bitmediği sürece ilk 6 şansımızı sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Olur, olmaz ama bu yarışın içinde var olmak istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıufaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise iyi oynadıkları ve çok gol kaçırdıkları müsabakayı mağlup tamamladıkları için üzgün olduğunu kaydetti.

İlk 15-20 dakikalık bölümünde maçı galip tamamlayabilecek pozisyonlar bulduklarını belirten Özköylü, şöyle konuştu:

"Rakibimizin ilk yarıda 2 pozisyonu vardı. İkinci yarı yediğimiz golün ardından gördüğümüz kırmızı kart işleri zorlaştırdı. Altınordu gibi bir rakibe karşı 10 kişi kalmak handikap, son bölümde sıkıntı yaşadık. Her şeye rağmen maçı bırakmadık. Oyun ve mücadele olarak memnunum ama şanssızdık."

Özköylü, sıkışık maç programından şikayet ederek, şunları kaydetti:

"Maalesef 2 gün sonra bir maç yapacağız, ardından 3 gün sonra maalesef bir müsabakaya daha çıkacağız. Sıkışık takvimimiz var. Rakiplerimiz 11 günde 3, biz 8 günde 3 maç oynayacağız. Bizim İzmir ve Giresun deplasmanlarımız var. Giresun'a gitmek için sabah 9'da tesislerden çıkıp akşam 8'de otelimizde olabileceğiz. Bu sırada binmediğimiz taşıt kalmıyor. Yetkililerin biraz daha dikkatli olması lazım. Adana Demirspor, 3 maçın 2'sini akşam ve kendi evinde oynuyor. Biz 3 maçın ikisinde en zor deplasmanlara gidiyoruz. Günlerimiz yolda geçiyor.Herkese eşit davranılsın, bunu istiyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz