Futbol

PTT 1. Lig'de istikrar elden gidiyor

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:10 - Son Güncelleme 29 Ekim 2014 Çarşamba 12:17

İlk 7 haftada 5 ekip teknik direktör değişikliğine gitti.

PTT 1. Lig'de 2014-2015 sezonunda ilk 7 haftada 5 ekip teknik direktör değişikliğine gitti.

Ligde ilk teknik direktör değişiklikleri 4. haftanın ardından başladı. Süper Lig'e geçen sezon veda eden Kayserispor Mutlu Topçu ile yollarını ayırırken, bu göreve Cüneyt Dumlupınar getirildi.

Orduspor da 4. haftadan sonra Fikret Yılmaz'la yollarını ayırıp, eski çalıştırıcısı Erkan Sözeri ile anlaştı. Ancak Erkan Sözeri 1 hafta aradan sonra görevinden ayılırken, takım da Muhammet Dilaver-Sebahattin Akbayrak ikilisine teslim edildi.

2014-2015 sezonuna Tahir Karapınar yönetiminde başlayan Manisaspor ise 6. haftanın ardından göreve Taner Taşkın'ı getirdi.

Ligde 7. haftadan sonra ise 2 takım daha teknik direktör değişikliğine gitti. İddialı ve tecrübeli kadrosuyla hedefini Süper Lig olarak açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Nurullah Sağlam, geçen yıl Giresunspor'u PTT 1. Lig'e taşıyan Mehmet Birinci görevlerinden ayrılan isimler oldular.

Giresunspor'da bu göreve eski Orduspor Teknik Direktörü getirilirken, Gaziantep ekibi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Geçen yılın ilk yarısında 12 takım teknik direktör değişikliğine giderken, bu sezon ilk 7 haftada bu sayı 5 olarak gerçekleşti.

Geçen seneden devam edenler

Giresunspor'da Mehmet Birinci'nin görevden ayrılmasıyla geçen sene takımlarında görev yapıp bu yıl takımlarının başında olan teknik direktör sayısı 6'ya düştü.

Adanaspor'da Levent Eriş, Albimo Alanyaspor'da Mehmet Altıparmak, Altınordu'da Hüseyin Eroğlu, Denizlispor'da Özcan Bizati, Karşıyaka'da Yusuf Şimşek ve Osmanlıspor'da Osman Özköylü geçen sene olduğu gibi görevlerine devam ediyor.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz