Futbol

Samsunspor finali istiyor

29 Mayıs 2015 Cuma 14:10 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2015 Cuma 15:26

''Finale yükselmek için iyi bir skor elde ettik''

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, PTT 1. Lig play - off yarı final ilk maçında ciddi bir avantaj yakaladıklarını ifade ederek, bu avantajı koruyup finale çıkmak istediklerini söyledi.

Zeren,"Bu 2 maçlık bir seri. İlk maçta ciddi bir avantaj yakaladık ama yine aynı ciddiyetle rövanşa hazırlanmamız gerekiyor. Çünkü futbol sürprizlere açık ve ciddi bir oyun. Bunun örnekleri tarihte çoktur. Böylesi maçlarda enteresan sonuçlar alınabiliyor. Aynı ciddiyetle Alanya'ya gideceğiz. Alanya'da da hedefimiz galibiyet, hiç kimsenin tereddüttü olmasın. Tabi ki ciddi bir avantaj yakaladık, bu avantajımızı koruyarak finale çıkmak istiyoruz. Bu ekip bunu başarabilecek güçte. İstanbul'daki finale gidebilecek güçteyiz."

Şu an finaldeki rakiplerini düşünmek istemediklerini dile getiren Zeren, "Bütün konsantrasyonumuzu Alanya'daki rövanşa vereceğiz. Bazen bitti denen şeyler 90 dakika bitmeden gerçekleşmiyor. Aynı performansı aynı oyunu yine Alanya'da sahaya yansıtacağız, Albimo Alanyaspor küçümsenecek bir ekip değil" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz