Futbol

Samsunspor'da başkanlık seçimi

28 Şubat 2015 Cumartesi 18:26 - Son Güncelleme 28 Şubat 2015 Cumartesi 18:29

Kongrede kulüp başkanlığına yeniden Tutu seçildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da, kulübün olağan kongresinde başkanlığa yeniden İsmail Erkut Tutu seçildi.

Atakum Kültür Merkezi'ndeki kongrede, iki yılda bir şubat aylarında yapılan olağan kongrelerin, tüzük değişikliğiyle yine aynı süreçte haziran aylarında yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca kulübe üye alımı ve başkan yardımcılıklarının ikiye çıkarılması da karara bağlandı.

Kurula Bin 292 delegen sadece 70'i katıldı

Daha sonra Tutu'nun hazırladığı tek listeyle seçime gidildi. Kayıtlı bin 292 delegeden sadece 70'inin katıldığı genel kurulda, oyların tamamını alan Tutu tekrar başkanlığa getirildi.

İsmail Erkut Tutu başkanlığındaki yönetim kurulu, Ömer Çoruh, Rüştü Arapoğlu, Ali İhsan Aka, Metin Ateş, İbrahim Çevik, Hasan Bozal, Ahmet Bülent Günen, Adem Yazıcı, Ömer Tekin, Fikret Yalçın, Abdurrahman Güngör, Serhat Kurt, Fazlı Abdik ve Selahattin Süleymanoğlu'ndan oluştu.

Geçen aralık ayında gerçekleştirilen olağanüstü kongreden sonra olağan genel kurulda da başkanlığa seçilen Tutu, delegelere teşekkür etti.

Samsunspor'un 5 aylık zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Tutu, "Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyuyoruz. Hep birlikte Samsunspor'u Süper Lig'e çıkartmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz