Futbol

Samsunspor'da buruk sevinç

24 Kasım 2014 Pazartesi 17:42 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 17:43

"Oyunculara ödeme yapamadığımız için galibiyete sevinemiyoruz."

Samsunspor Kulübü Başkanvekili Recep Hun, PTT 1. Lig'de Orduspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Oyunculara ödeme yapamadığımız için galibiyete sevinemiyoruz" dedi.

Hun, AA'ya yaptığı açıklamada, Orduspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ettiklerini hatırlatarak, "Oyunculara ödeme yapamadığımız için galibiyete sevinemiyoruz. Şehrin dinamiklerinin artık hareketlenmesi lazım. Yönetim olarak biz elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bu şehrin markası olan bir takıma herkesin yardımcı olması gerekir" diye konuştu.

Samsunspor'a verilen her kuruşun hesabını verebileceklerini vurgulayan Hun, şunları söyledi:

"Herkes verdiği desteğin nereye gittiğinin hesabını sorsun. En ufak şüphesi olan gelsin hesaplarımızı incelesin. Biz, gayet şeffafız. Bu takımı el birliğiyle ayağa kaldırmamız lazım. Futbolcularımız çok iyi niyetli, parayı ön planda tutmuyor. Biz de yönetim olarak onların onurlu duruşuna karşı elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yönetim gücünün üstüne çıktı, artık Samsunluların bu takıma sahip çıkması gerekiyor. 1 milyar veya trilyon istemiyoruz, herkesin gücü oranında takımına sahip çıkmasını bekliyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz