Futbol

"Şanslı olsaydık, kazanırdık"

01 Eylül 2014 Pazartesi 14:24 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 14:36

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Diniz, Antalyaspor maçını bu sözlerle yorumladı.

PTT 1. Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'nın kulüp başkanı Fatih Diniz, "Şanslı olsaydık galip gelebilirdik" dedi.

Diniz, AA'ya yaptığı açıklamada, Süper Lig'den geçen sezon düşen Antalyaspor'un iyi bir kadrosunun olduğunu, kötü oynamadıkları müsabakadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Her şeye rağmen ligin ilk maçından beraberlikle ayrıldıklarını kaydeden Diniz, "Şanslı olsaydık, galip gelebilirdik. Bir tane penaltı pozisyonumuz vardı, verilebilirdi ama hakem vermedi. Ne kadar olursa olsun ligin ilk maçıdır. Sonuçta Alsancak Stadı'nın durumu nedeniyle maçımızı oynadığımız Yeni Buca Stadı alışık olmadığımız bir saha. Bucaspor bize kucak açtıysa da adeta deplasmanda oynadık" dedi.

Diniz, dünkü karşılaşmada elektronik bilet sistemini protesto ederek maça girmeyen taraftarların bu protestosuna saygı göstermek gerektiğini belirterek, "Devam edeceğini çok düşünmüyorum. Onlar da takımlarını yalnız bırakmayacaktır. Bence mesajlarını gerekli yerlere ilettiler" diye konuştu.

Kahe golle başladı

PTT 1. Lig kariyerine Manisaspor ve Denizlispor'dan sonra Karşıyaka'da devam eden Kahe 1. Ligdeki 70. maçında 30. golüne imza attı. Takımının ilk golünü kaydeden Brezilayalı golcü, Karşıyaka kariyerine golle başladı.

2009-2010 sezonundan bu yana sezona açılış maçlarında galip gelemeyen Karşıyaka, üst üste 6. sezon ligin ilk maçında 3 puan alamadı. En son 2008-2009 sezonunun ilk maçında Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka, daha sonra sırasıyla Adanaspor (0-1), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (1-1), Adanaspor (0-2), Manisaspor (1-1), Şanlıurfaspor (2-2) ve son olarak Antalyaspor (1-1) karşılaşmalarında galibiyet alamadı.

Ligde ilk haftayı 1 puanla tamamlayan Karşıyaka, milli maç arasından sonra deplasmanda Elazığspor'la karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz