Futbol

''Saygı duymuyorum''

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:07 - Son Güncelleme 29 Ekim 2014 Çarşamba 16:44

''Kusura bakmasınlar, bundan sonra da saygı duymayacağım''

Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği, PTT 1. Lig'de Bucaspor ile cumartesi günü oynayacakları lig maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyete moral yemeği verdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, bir restoranda düzenlenen yemekte gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın genel durumundan memnun olduğunu söyledi.

İnsanların Antalyaspor maçlarını izlemekten keyif duyduğunu dile getiren Korukır, "Takımımıza lütfen destek olalım. Çünkü bizim şu anda utanılacak hiçbir şeyimiz yok ama takdir edilecek çok şeyimiz var" dedi.

Antalyaspor'un Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları içinde en çok gol atan takım olduğunu belirten Korukır, "Takımımız Türkiye liglerinde namağlup takımlardan biri. Ligin ilk haftasından beri takımımız bu ligde 'Biz de varız' diye ortaya bir iddia koydu" diye konuştu.

Takım eleştirilirken dozunun iyi ayarlanması ve futbolcuların hakkının yenmemesi gerektiğini vurgulayan Korukır, şunları kaydetti:

"Bırakın bizi eleştirsinler. Zaten ben geldiğim günden beri eleştirilmeye alıştım ama futbolcuları eleştirirken dikkatli olmak gerekiyor. İyi niyetli eleştirilere saygı duyuyorum ama art niyetli eleştirilere hiç saygı duymuyorum. Kusura bakmasınlar, bundan sonra da saygı duymayacağım. Antalyaspor tesadüfen mi her maçta en az 10 gol pozisyonuna giriyor? Adanademirspor ile deplasmanda berabere kaldık, eleştirildik. Demek ki biz çok iyi takım olmuşuz."

Yemek sonrası taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

 

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz