Futbol

Semih Karşıyaka'ya mı gidiyor?

22 Mayıs 2015 Cuma 17:47 - Son Güncelleme 22 Mayıs 2015 Cuma 18:10

Karşıyaka, gelecek yılın transfer bütçesini 10 milyon lira olarak belirledi.

Yeşil-kırmızılı takımın yeni teknik direktörünün Ogün Temizkanoğlu olduğunu belirtilirken, transfer bütçesinin de 10 milyon lira olduğu açıklandı.

Ali Erten’in başkanlığa seçilmesinin ardından çalışmalara hız veren kulüp yöneticileri, yeşil-kırmızılı takımın yeni teknik direktörünün Ogün Temizkanoğlu olduğunu açıklarken, spor direktörlük görevini ise Recep Çetin’e verdi. Recep Çetin’in transfer konusunda tam yetkili olduğu açıklandı.

Transfere 10 milyon TL

Yeşil-kırmızılı kulübün 38 milyon lirayı bulan borcunun tamamını kapatacaklarını kaydeden yöneticiler, "Bu parayı borç olarak değil, bağış olarak vereceğiz. Her şey Karşıyaka için. Transfer bütçesi 10 milyon lira civarında olacak ama duruma göre 11-12 milyon lirayı da bulabilir” dedi.
“Semih'i aramızda görmek isteriz”

Karşıyaka’ya transfer olacağı konuşulan Semih Şentürk hakkındaki soruları da yanıtlayan kulüp yöneticileri, “Semih Şentürk’ün Başakşehir’le sözleşmesi devam ediyor. Bunun için bir şey söylemek doğru olmaz ama kendisini burada görmek isteriz. Kendisi de zaten Karşıyakalı” ifadelerini kullandı.
Sportif direktörlük görevine getirilen Recep Çetin ise, “Bu lige uygun bir takım kuracağız” dedi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz