Futbol

Son dakikalarda gelen 5 puan

05 Ekim 2015 Pazartesi 13:53 - Son Güncelleme 05 Ekim 2015 Pazartesi 13:56

PTT 1. Lig ekibi Altınordu, 3 maçta son dakikalarda attığı gollerle puan aldı.

PTT 1. Lig'de 90+1. dakikada attığı golle Vartaş Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu, ikinci galibiyetini alırken, uzatma bölümlerinde kazandığı puanları 5'e çıkardı.

Ligde 7. hafta sonunda 9 puanla 11. sırada bulunan İzmir ekibi, ilk 4 haftada galibiyet yüzü görmedi.

Kırmızı-lacivertliler, 2. haftada Boluspor karşısında 90+4'te, 4. haftada ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 90+3'te bulduğu gollerle, her iki maçtan da birer 1 puanla ayrıldı. 7. haftada Vartaş Elazığspor'u ağırlayan ve yine uzatma dakikalarında rakip ağları havalandıran Altınordu, bu golle galibiyete uzanırken, maçların uzatma bölümlerinde kazandığı puanları da 5'e yükseltti.

Ege temsilcisinin diğer puanları ise geçtiğimiz hafta Karabük deplasmanındaki golsüz beraberlik ve 5. haftada Alanyapor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetiyle geldi.

Murat Yılmaz ilk golünü attı

Transferin son gününde Adanaspor'dan kadroya dahil edilen Murat Yılmaz, sonradan girdiği oyunda takımının galibiyet golüne imza attı. Altınordu ile ilk golünü kaydeden Murat Yılmaz, PTT 1. Lig'de 5. golüne ulaştı.

İzmir temsilcisinde üçer sarı kartı bulunan Göksu Türkdoğan ve Çağlar Söyüncü bir kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Altınordu'da sakatlığı sebebiyle müsabakaya devam edemeyen Berkay Samancı'nın ani harekete bağlı kas tutulması sebebiyle 2-3 gün dinlendirileceği bildirildi.

Lige verilecek aranın ardından 18 Ekim Pazar günü deplasmanda Adanaspor'la karşılaşacak Altınordu, bu müsabakanın hazırlıklarına çarşamba günü başlayacak.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz