Futbol

"Süper Lig çok zor bir lig"

24 Mayıs 2015 Pazar 00:06 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2015 Pazar 00:08

Uğur Tütüneker "Süper Lig çok zor bir lig. Esas iş bundan sonra başlıyor"

Tütüneker, PTT 1. Lig'in son haftasında Bucaspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, başta oyuncuları olmak üzere yönetimden malzemeciye kadar Osmanlıspor'un Süper Lig'e yükselmesinde payı bulunan herkese teşekkür etti.

İyi bir sezon geçirdiklerini dile getiren Tütüneker, dinlendikten sonra yeni sezonun planlamasını yapacaklarını söyledi.

Osmanlıspor yönetiminin gelecek sezon kendisiyle yola devam edeceğini kamuoyuna beyan ettiğini hatırlatan Tütüneker, "Ama küçük bir konuşma yapacağız. İnşallah hayırlı olur, devam ederiz. Süper Lig çok zor bir lig. Esas iş bundan sonra başlıyor. Biraz dinlendikten sonra işimizi sıkı tutmamız lazım" diye konuştu.

Tütüneker, sezonun kırılma maçını 30. haftada Samsunspor ile oynadıklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Bir dönem beraberlikler ve mağlubiyetler aldık. Mağlubiyetler sizi daha iyi konsantre edebiliyor. Bunları erken yaşadık. Finali yapmamız lazımdı. Bu çocuklar finali yaptı. Samsunspor'u deplasmanda 2-0 yendikten sonra özgüvenimiz arttı ve takım iyi bir seviyeye geldi. Futbolcularımın hepsinden Allah razı olsun."

Osmanlıspor mağlubiyetiyle sezonun son haftasında küme düşen Bucaspor'da ise teknik direktör Levent Eriş, basın toplantısına katılmadı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz