Futbol

"Süper Lig mücadelemiz sürüyor"

28 Nisan 2015 Salı 12:38 - Son Güncelleme 28 Nisan 2015 Salı 12:42

Ceylan: ''Daha iyi olmak için mücadele ediyoruz''

PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Antalyaspor, istediği sonuçları alamayınca, 3 ayrı teknik direktörle çalışmak zorunda kaldı.

Geçen sezon Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen "Akrepler" sezona yeniden üst lige yükselmek hedefiyle başladı. Sezona teknik direktör Engin Korukır ile başlayan kırmızı-beyazlılar, ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.

Ligin 9. haftasında deplasmanda Altınordu'ya 3-1 mağlup olmasının ardından kırmızı-beyazlılarda Korukır ile sözleşme karşılıklı feshedildi. Antalyaspor, Korukır yönetiminde 5 galibiyet, 3 beraberlik, bir mağlubiyet alarak 18 puan topladı.

Antalyaspor'da Korukır sonrası teknik direktörlüğe Hami Mandıralı getirildi. Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Mandıralı, takımın başında 12 hafta görev yaptı. Kırmızı-beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Mandıralı ile de yollarını ayırdı. Mandıralı yönetiminde Antalyaspor 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı, 4 kez de yenildi.

Kırmızı-beyazlılar, son olarak antrenör Yusuf Şimşek ile sözleşme imzaladı. Bu döneme Manisaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, Şimşek yönetiminde geride kalan 8 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı, 2 maçta da mağlup oldu.

İstediği sonuçları alamayan Antalyaspor, sezonun bitimine 5 hafta kala topladığı 50 puanla 4. sırada bulunuyor.

"Süper Lig mücadelemiz sürüyor"

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada, takımın hak ettiği yere ulaşamadığını söyledi.

İstenilen istikrarın sağlanamadığını dile getiren Ceylan, şöyle konuştu:

"Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız ligde mücadelemiz sürüyor. Bu anlamda teknik direktör değişikliklerine gittik. Bu süreçte sportif başarının yanı sıra futbolcularla ve yönetimle olan uyumu da ele aldık. Şu anda istediğimiz yerde değiliz. Daha iyi olmak için mücadele ediyoruz. Bazı hocalarımızdan istediğimiz performansı alamadık ama Süper Lig'e çıkmak için mücadelemiz sürüyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz