Futbol

"Süper Lig'e çıkacağımıza inandık''

17 Nisan 2014 Perşembe 16:44 - Son Güncelleme 17 Nisan 2014 Perşembe 16:46

Emin Kar: "Süper Lig'e çıkacağımıza inandık, play-off'tan da olsa çıkacağız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp başkanı Emin Kar, "Süper Lig'e çıkacağımıza inandık, play-off'tan da olsa çıkacağız" dedi.

Kar, e-biletin sezonun son 3 maçında uygulanmasının yanlış olduğunu söyledi.

Uygulamanın gelecek sezon başlaması gerektiğini savunan Kar, şöyle devam etti:

"Taraftarlar ne yapacaklarını bilmiyor. Bütün kulüplerde sıkıntı var. Bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz. En azından kombine biletler geçerli olduğu için biraz rahatız. İç sahada oynayacağımız 2 maçımız kaldı, bundan ders alıp gelecek sezon en iyi şekilde uygulayacağız. Burada kulüplerin yapacağı bir şey yok, çünkü bir kanun çıktı. Her kulübün uyması gerekiyor. Kurallara uyacağız ama pazar günü sıkıntı yaşayacağımız ortada."

"Samsunspor'da öncelik play-off'u garantilemek"

Pazar günü sahalarında Karşıyaka ile oynayacakları maça değinen Kar, şunları kaydetti:

"Ligin bitimine 3 hafta var ve alınacak 9 puan bulunuyor. Büyük bir avantajımız var ama play-off'u garantilemiş değiliz, ikinciliği de kaybetmiş değiliz. Belki ikincilik zor gibi görünüyor ama en azından play-off'u garantilemek istiyoruz. 18 haftadır yenilmeyen bir takımımız var. Ne acıdır ki 18 hafta yenilmeyen takım daha play-off'u garantileyemedi. Sadece bizim değil Mersin İdmanyurdu'nun da garanti değil. Manisaspor bizim veya Mersin İdmanyurdu'nun puan kaybetmesini bekliyor. Biz öncelikle Karşıyaka maçını kazanıp play-off'u garantiye almak istiyoruz. Zaten Süper Lig'e çıkacağımıza inandık, play-off'tan da olsa çıkacağız."

Öte yandan Samsunspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi. Koşu, kültür fizik hareketleri yapan futbolcular daha sonra taktik çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmana, sakatlığı süren Canberk Aydın katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ahmet Burak Solakel ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz