Futbol

Ş.Urfaspor'dan eski yöneticilere eleştiri

18 Eylül 2014 Perşembe 14:57 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 14:59

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, eski yöneticiler hakkında bir açıklama yayınladı.

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Daha önce Şanlıurfaspor yönetiminde bulunan bazı eski yöneticiler, kulübe verdiklerini iddia ettikleri paraları icra takibi marifeti ve faizleri ile birlikte tahsil yoluna gitmişlerdir.

Eski bazı yöneticiler maalesef faiz ve diğer giderler adı altında verdiklerini iddia ettikleri paranın çok üzerinde parayı kulübümüzden tahsil etmişlerdir. Bu davranışları kulübe yaptıkları hizmetin bedelinin tahsili şeklinde yorumlanmaktadır.

Yönetim kurulumuz, eski yönetici alacaklarına ilişkin yapmış olduğu çalışmada eski kulüp başkanı da dahil birkaç yönetici ile uzlaşıya vararak ödemelerini hemen yapmıştır. Uzlaşıya varmak istemeyen birkaç yönetici (İsimleri kamuoyu ile daha sonra paylaşılacaktır) alacaklı oldukları iddiasındaki paraları faizleri ve diğer giderleri adı altında verdiklerini iddia ettikleri rakamın çok üzerinde bedeller alarak tahsil etmişlerdir.

Son günlerde yine bazı eski yöneticiler uzlaşı yerine kulübü zora sokma girişimi olarak gördüğümüz bir davranış ile icra takibi başlatmışlardır.

Kamuoyunun malumu, yapılan transferler ile takımımız ligin iddialı takımları arasındadır. İç saha maçımızın oynanmasına günler kala, kuşkulu bir şekilde maç oynanamaz hale gelen sahamızın yanması ve maçlarımızı Şanlıurfa dışında oynamak zorunda kalmamız konusundaki sebep henüz açıklığa kavuşmamıştır. Bu konudaki kuşkularımızı giderici incelemeler devam etmektedir. Yönetim kurulumuz bir yandan bu sorunun çözümü, diğer yandan henüz sağlanmayan kaynak bulma çalışmalarımız ile yoğunlaşmış bulunmaktadır. Saha bulma konusundaki sıkıntı, federasyon ve rakip takımlar ile saha talebinde bulunduğumuz şehirlerin uygun olup olmaması (Mesela Passolig uygulaması olmayan sahaları kullanmamız mümkün değildir) ve kaynak bulma girişimlerimiz içerisinde icra baskısı ile karşı karşıya kalmamız özellikle zamanlama bakımından manidardır..

Şanlıurfaspor’a yaptıkları hizmetleri sonrası isimlerinin kulübü icraya veren, kulüpten FAİZ ve diğer adlar altında fazla para tahsilatı yapan, kulüpten menfaat sağlayan ve şampiyonluk yolunda kulübe çelme takan kişiler ile birlikte anılmasını istemediğimiz eski yöneticileri uzlaşıya davet ediyoruz.

Şanlıurfaspor kulübü; Yönetimi, Taraftarları, Kadrosu, Şanlıurfa’yı sevenleri ile birlikte, bu ve benzeri hareketler ile başkaca her türlü saldırıyı göğüsleyecek ve bu saldırılara cevap verebilecek kadar büyük bir camiadır.

Yukarıda belirttiğimiz üzere isimlerini daha sonra kamuoyu ile paylaşacağımız Kulübü icraya verip FAİZ tahsilatı yapan yöneticiler içerisinde olmasını istemediğimiz, bazı eski yöneticilerimizi uzlaşıya davet etmek istiyoruz.

Şanlıurfa’da eski yönetim, yeni yönetim arasında sorun olduğu izlenimi vermek istemeyen yönetimimiz, bu güne kadar Verildiği iddia edilen paralara ilişkin hukuki süreç başlatmayan sadece yapılan takiplere karşı savunma yapmıştır. Bundan böyle paraların kulüp kasasına girişi ve karşılığında alınan senetlerin kaynağı konusunda yasal girişim başlatılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu            

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz