Futbol

"Taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti"

18 Ekim 2014 Cumartesi 19:10 - Son Güncelleme 18 Ekim 2014 Cumartesi 19:15

Şanlıurfaspor - Orduspor maçının ardından teknik adamlar açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de Elazığ Atatürk Stadı'nda Orduspor'u 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ''Çok önemli bir 3 puana ulaştık ki biliyorsunuz 6 haftadır dışarıda oynuyoruz. Yani tarafsız saha ya da deplasman, artık kendi sahamızı görmedik. Taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti. Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum"' dedi.

Arslan, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, takımının karşılaşmaya istediği gibi başlamadığını, daha iyisini hayal ettiğini dile getirdi. İlk olarak geriye düştüklerini ve ardından toparlanmaya başladıklarını belirten Arslan, ''İlk yarının sonuyla beraber ikinci yarıyı tamamen forse ettik diyebilirim, yani önde oynadık. Pozisyonlara girmeye çalıştık ve girdik. Galip geldik. Daha fazlası da olabilirdi" diye konuştu.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını savunan Arslan, "Ona inanıyorum. Çok önemli bir puana ulaştık ki biliyorsunuz altı haftadır biz dışarıda oynuyoruz. Yani tarafsız saha ya da deplasman artık kendi sahamızı görmedik ama bunda da bir hayır vardır diyoruz çünkü taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti. Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Sahalarını Şanlıurfaspor'a açtıkları için Elazığspor Kulübü'ne ve Ümit Özat'a teşekkür eden Arslan, sözlerini şöyle tamamladı:

''Elazığ olmasa bizim maç oynayacak stadımız yok. Hani şampiyonluğa oynuyoruz, üste oynuyoruz diyoruz ama böyle bir handikaplarımız da var. Buna rağmen takım direnç gösteriyor, inanıyor. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Allah devamını nasip eder inşallah.''

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak ise kendileri açısından psikolojik olarak zor bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, ''Oyuncu konusunda da etkili oyuncularımızdan eksik çıktığımız bir maçtı. Fiziksel anlamda performans sıkıntımız var. Bunu en kısa zamanda telafi edip önümüzdeki haftalar bu eksiklikleri giderip, gerçek Orduspor'u sahaya yansıtabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz