Futbol

Tavşanlı Linyitspor'da transfer

17 Ocak 2014 Cuma 11:27 - Son Güncelleme 17 Ocak 2014 Cuma 11:34

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Akhisar Belediyespor'dan Özgür Can'ı transfer etti.

 PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'dan Özgür Can Özcan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenin ardından, teknik direktör Ali Nail Durmuş, yaptığı açıklamada takımı güçlendirme adına çalışmalarını sürdürdüklerini ve kaliteli futbolcuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Samsun maçı öncesi takıma yetenekli bir forvet kazandırdıklarını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

''Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç gündür denediğimiz bazı futbolcular vardı. Aradığımız özellikleri bulamayınca gönderme kararı verdik. Şimdi takıma bir yabancı santrfor alacağız. Ayrıca şu an itibariyle iki futbolcuyla da anlaştık ve pazartesi günü bize katılacaklar. 2-3 tane daha oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda transferi bitireceğiz.''

Özgür Can Özcan

Galatasaray altyapısında yetişen Özcan, bir süre bu takımda top koşturduktan sonra sırasıyla Kayserispor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Karşıyaka ve Tekden Denizlispor formalarını giydi.

Bu sezon Akhisar Belediyespor'a gelen Özcan, Spor Toto Süper Lig kariyerinde toplam 22 müsabakada 3 gol kaydetti. Özcan'ın, PTT 1. Lig kariyerinde ise 98 maçta 23 golü bulunuyor.

İLGİLİ VİDEOLAR

İLGİLİ GALERİLER

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz