Futbol

Tazminat davası açacaklar

10 Ekim 2015 Cumartesi 17:14 - Son Güncelleme 10 Ekim 2015 Cumartesi 17:16

"Futbolda şike" davasında beraat kararı...

 PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, futbolda şike davası sürecinde çok ciddi maddi ve manevi kayıplarının olduğunu belirterek, "En kısa sürede tazminat davası için yasal yollara başvuracağız" dedi.

Bozbağ,  yaptığı açıklamada, kamuoyunda "şike davası" olarak bilinen davada Giresunspor'un başkanları, idarecileri ve bazı basın mensuplarının şikeye karıştığı iddiasıyla sıkıntılar çektiğini, tutuklandığını ve yargılandığını anımsattı.

Kulübün, o dönemde başkan ve bazı yönetim kurulu üyelerinin tutuklanmasının ardından kayyum heyetiyle yönetilmek zorunda kaldığını belirten Bozbağ, "Küme düştük. Giresunspor büyük sıkıntılar yaşadı. Belki bugün borçların buraya gelmesinde en büyük etkenlerden biri şike davasıdır. Giresunspor'un çok ciddi maddi, manevi kaybı oldu. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla değerlendirme yaptık. En kısa sürede tazminat davası için yasal yollara başvuracağız" diye konuştu.

Bozbağ, Giresunspor'un ve camianın hakkını sonuna kadar savunacaklarını vurgulayarak, "Kocaman şanlı, hayatında hiçbir lekesi olmayan kulüp şikeye sokuldu. Bundan daha kötü ne olabilir. Camiaya yapılacak en büyük kötülük bu. Bundan sonra hukuki yollardan her türlü hakkımızı arayacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz