Futbol

Zehir zemberek istifa!

18 Nisan 2015 Cumartesi 17:31 - Son Güncelleme 19 Nisan 2015 Pazar 01:39

Takımı kazandı ancak kendisi görevini bıraktığını açıkladı.

PTT 1. Lig'de yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren Elazığspor'da teknik direktör Ümit Özat istifa etti.

Ümit Özat, Elazığspor'un kendi sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta Denizlispor'u 2-1 yendiği maç sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.

Özat, geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, ancak yönetimin ricası üzerine tekrar göreve devam etme kararı almıştı.

Hem Elazığspor Kulübü'nü hem de şehri daha fazla sıkıntıya sokmamak için alacaklarının baki kalması kaydıyla görevinden istifa ettiğini dile getiren Özat, şunları kaydetti:

"Bu arada bu şehirde bana destek olan ve olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bu çocuklar iki gün antrenmana çıkmadı. Özellikle kulüp içerisindeki bir takım ahlaksızlar, benim de maça çıkmayacağıma dair, beni tribünün önüne atmak adına, bir takım haberler yaptılar. Böyle bir ahlaksızlığı ne ben yaparım ne de futbolcum yapar. Futbolcu antrenmana çıkmayabilir, o da onun doğal hakkı. Futbol ülkelerinde olan doğal bir olay, bunu ilk defa yapan da Elazığsporlu futbolcular değil."

Sezon başından beri Elazığspor'daki yangını söndürmek için çalıştıklarını söyleyen Özat, "Tam ağaç dikeceğiz buna müsaade etmediler. Biz bugün Orduspor'dan sonra maddi olarak bu ligin en kötü takımıyız. Manevi olarak da en kötü takımıyız. Çalıştığımız şartları biliyorsunuz. Bana küfür edenlere bire bir iade ediyorum. Biz buraya spor yapmaya geldik, küfür yemeye değil" şeklinde konuştu.

Özat, taşın altına elini değil gövdesini koyduğu belirterek, "En yakın rakiplerinin birine 8, diğerine 10 puan farkla Elazığspor'u ligin bitmesine 6 hafta kala 34 puanda bırakıyorum. Benden yana hakkım helal olsun, kırdıklarım da varsa haklarını helal etsinler" diye konuştu.

İŞTE ÖZAT'IN MAÇ ÖNCESİ KALEME ALDIĞI İSTİFA MEKTUBU

VİDEO | İŞTE O FLAŞ AÇIKLAMA...

Etiketler : istifaÜmit Özat
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz