Futbol

Zıvalıoğlu, Şanlıurfaspor maçını işaret etti

05 Ekim 2015 Pazartesi 16:45 - Son Güncelleme 05 Ekim 2015 Pazartesi 16:48

"Şanlıurfaspor maçında, yeniden galibiyetlere başlamalıyız."

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Şanlıurfaspor maçını kazanarak, yeniden galibiyetlere başlamak istediklerini bildirdi.

Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, üç puan parolasıyla gittikleri Bolu deplasmanından puansız dönmelerinin moral bozukluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mazeretleri olmadığını belirten Zıvalıoğlu, "1461 Trabzon olarak bunların üstesinden gelecek güce sahibiz. Sahada güçlü duruyoruz, fakat yaptığımız kişisel hatalar maçın sonucuna etki ediyor. Buna çok daha fazla çalışmalıyız. Bu hataları düzelttikten sonra tam anlamıyla bir takım oluruz" ifadelerini kullandı.

Zıvalıoğlu, üç günlük iznin ardından Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını da ifade ederek, "Boluspor maçını geride bıraktık ve Şanlıurfaspor maçına kilitleneceğiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Takımların hepsi birbirine denk. Şanlıurfaspor maçında, kazanmak için oynayacağız. O nedenle bu zorlu müsabakayı kazanarak, yeniden galibiyetlere başlamalıyız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz