Futbol

Alman basını: "Çeyrek final garanti"

21 Şubat 2018 Çarşamba 10:59 - Son Güncelleme 21 Şubat 2018 Çarşamba 11:10

Alman basını, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahasında Beşiktaş'ı 5-0 mağlup eden Bayern Münih'in, çeyrek finali garantilediğini vurguladı.

Tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş'ın mağlubiyeti Alman basınında geniş yer buldu. Kicker Dergisi, "Bayern Münih açık farkla çeyrek finale" başlığını kullandığı haberde, "Bayern, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş karşısında 5-0 kazanarak çeyrek final kapısını açtı. Türkiye şampiyonu sadece oyunu kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda Vida'yı da kaybetti" ifadelerini kullandı.

Sport Bild: "Duble duble goller. Bayern Münih Beşiktaş'ı ezdi"

Sport Bild ise Alman takımının, rakibi karşısında ezici bir oyun sergilediğini dile getirerek, "Lewandowski ve Müller'in duble golleri ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti artık Bayern Münih'in elinden alınamaz" şeklinde yazdı.

Abendzeitung: "Çak bir beşlik.."

Abendzeitung da, Bayern Münih'in İstanbul'a rahat bir şekilde gideceğini belirterek, "Çak bir beşlik': Bayern Münih Beşiktaş'ı dağıttı" başlığını attı. Haberde ayrıca, "İlk maçında Beşiktaş'ı 5-0'lık ezici skorla yenen Bayern Münih, çok rahat bir şekilde İstanbul'a gidecek" denildi.

Süddeutsche Zeitung: "Müller vuruyor, Robben somurtuyor"

Süddeutsche Zeitung ise, "Müller vuruyor, Robben somurtuyor" başlıklı haberinde Robben'in ilk 11'de başlamadığı için üzgün olduğuna vurgu yaparak, "Bayern Münih, Beşiktaş karşısında 5-0 galip gelerek ikinci maç için çok büyük avantaj sağladı. Müller, takımına iki gol ile katkı sağlarken, Robben ilk 11'de başlamadığı için üzgündü" ifadelerine yer verdi. 

Abendzeitung: "Çak bir beşlik.."
Abendzeitung: "Çak bir beşlik.."
Sıradaki Haber
"Maçın kırılma noktaları kırmızı kart ve ilk gol"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz