Futbol

Arda dev finalde oynayacak mı?

24 Mayıs 2014 Cumartesi 00:05 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2014 Cumartesi 22:09

Barcelona maçında sakatlanan Arda'dan Devler Ligi finali öncesi iyi haber geldi.

Portekiz'in başkenti Lizbon'da oynanacak olan Real Madrid-Atlatico Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde iki takımda da sakatların durumu merak ediliyor.

DEV FİNAL ÖNCESİ ARDA ŞOKU...

Sakatlıkları nedeniyle durumları merak edilen isimler; Atletico Madrid'de Arda Turan ile Diego Costa, Real Madrid'de ise Cristiano Ronaldo, Pepe ve Karim Benzema...

Arda'dan iyi sinyal

La Liga'nın son haftasında Barcelona ile yapılan maçta sakatlanarak oyundan çıkan milli futbolcumuz Arda Turan'dan dev final öncesi iyi haber geldi.

Atletico Madrid'in final öncesi Luz Stadı'nda yaptığı son antrenmanda Arda Turan ve Diego Costa da yer aldı. İki futbolcu çift kale maçta da oynadı. Milli futbolcumuzun neşeli hali antrenmanda çekilen karelere de yansıdı.

İspanyol basınına göre Arda ve Costa, büyük olasılıkla dev maçta forma giyecek. 

Simeone'den Diego ve Arda açıklaması

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise düzenlenen basın toplantısında, sakatlıkları bulunan Arda ve Diego ile ilgili olarak, "Diego ve Arda'nın durumuna akşam karar vereceğiz ama oynamazlarsa yerini dolduracak futbolcular hazır" ifadesini kullandı.

"Arda ve Costa sadece birer isim ama biz bütün ve rekabetçi bir takımız" diyen Simeone, şunları söyledi:

"Bu iki futbolcu önemli. Atletico Madrid'de diğer futbolcular da hazır. Lig şampiyonluğundan sonra neşeli bir hafta geçirdik. Maça konsantre olduk. Bu zamana kadar bize gösterilen güvenin karşılığını vermek için sahaya çıkıp, her zamanki futbolumuzu oynayacağız."

"Ronaldo çok iyi durumda"

Real Madrid'de de Ronaldo sevinci yaşanıyor.

Real de Atletico gibi son antrenmanını karşılamanın oynanacağı Luz Stadı'nda yaptı. Antremanda Cristiano Ronaldo da yer aldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son maçlarda oynamamasına ve hafta boyunca takımla antrenmana çıkmamasına rağmen Cristiano Ronaldo'nun çok iyi durumda olduğunu ve oynayacağını ifade etti. 

Dev maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Ancelotti, diğer sakat oyunculardan Pepe ve Benzema için ise antrenmandan sonra karar vereceklerini söyledi.

Sıradaki Haber
Simeone'den "Baskı yok" açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz