Futbol

"Artık geleceğe bakmalıyız"

26 Kasım 2015 Perşembe 09:33 - Son Güncelleme 26 Kasım 2015 Perşembe 07:43

A.Madrid-Galatasaray karşılaşması sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında deplasmanda Atletico Madrid'e 2-0 yenilerek, gruptan çıkma şansını kaybeden Galatasaray'ın antrenörü Claudio Taffarel, "Rakibimizi alkışlamaktan başka yapacak bir şeyimiz yok" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taffarel, "Atletico çok agresif, sonuca giden, güçlü bir takım. İster istemez o ritmi yakalayamadık. Türkiye ligindeki tempo ile Şampiyonlar Ligi'ndeki tempo çok farklı. Taraftarlarımıza güzel bir sonuç armağan etmek istiyorduk ama bu olmadı. Artık geleceğe bakmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Taffarel ayrıca, "Atletico karşısında yapmamamız gerektiği halde kalemize biraz yaslandık ve çok boş alan verdik. 11. dakikada Sneijder'in pozisyonu gol olsaydı maçın seyri değişebilirdi. Ama olmayınca Atletico kontrolü ele geçirdi ve maçı kazandı" şeklinde görüşlerini aktardı.

Denizli: "İyi bir sonuç olmadı"

Galatasaray ile bugün sözleşme imzalayacak teknik direktör Mustafa Denizli ise stattan çıkarken gazetecilere çok kısa açıklama yaptı.

Deneyimli teknik adam, basın mensuplarının ısrarı üzerine, "Geldim ve futbolcuların yanında oldum. Şimdi de geri dönüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın aldığı yenilgi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Denizli, "90 dakika sonunda iyi bir sonuç olmadı" demekle yetindi.

Simeone: "Grubumuzda birinci olmak istiyoruz"

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone de "Gerçekten önemli bir maçtı. İlk yarı topa sahip olmaya ve boş alanlar yaratmaya çalıştık. İlk yarı golü bulduk ama ikinci yarı hem gol hem de oyunumuz daha iyiydi" dedi.

Son 4,5 yılda 3 kez Şampiyonlar Ligi'ne katıldıklarını ve ilk turda son maçlardan önce gruptan çıkmayı garantilediklerini vurgulayan Simeone, "Kulüp adına önemli. Sonuçta ileri atılmış bir adım. Normal gibi gözükse de futbolcuların büyük bir çabası var. Çok fazla geç oyuncumuz var ve takımı güçlendirmek için bunların en iyi şekilde takıma dahil olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Simeone, son maçta deplasmanda Benfica'yı yenip, gruptan birinci çıkmak istediklerini belirterek, "Birinci olmak her zaman ikincilikten daha iyidir. Çünkü son 16 turu eşleşmelerinde daha güçsüz takımlarla karşılaşmak avantajdır. Grubumuzda birinci olmak istiyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Sneijder: "İyi çalışmıyoruz"

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildikleri maçta, sahada "takım" gibi mücadele edemediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş TRT'ye açıklamalarda bulunan Sneijder, "Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico Madrid'di" derken, "İyi oyuncularımız var ancak takım olmak önemli. İyi çalışmamız gerekiyor, iyi çalışmıyoruz" diye konuştu.

Bir reaksiyon göstermeleri gerektiğini vurgulayan Hollandalı futbolcu, "Kızgınım, çünkü daha fazlasını yapabiliriz" ifadesini kullandı.

Wesley Sneijder, eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesiyle ilgili bir soru üzerine ise "Sonuçlar kötü olunca, giden ilk kişi hocadır. Bu her zaman böyle olmuştur" şeklinde görüşünü dile getirdi.

Sıradaki Haber
Devler Ligi'nde gecenin sonuçları!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz