Futbol

Atatürk Olimpiyat Stadı dünya basınının manşetlerinde

25 Mayıs 2018 Cuma 16:28 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2018 Pazar 03:32

UEFA'nın 2020 Şampiyonlar Ligi finalinin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasına karar vermesi, dünya basınında da büyük yankı uyandırdı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ikinci kez devler ligi finaline ev sahipliği yapacak olması, dünya basınında da geniş yer buldu.

Uluslararası medya, İstanbul’un 2005’teki Milan-Liverpool Şampiyonlar Ligi finalinin ardından 2020’de ikinci kez Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacağını vurguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Birinci Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, kararın açıklanmasının ardından İngiliz Sky Sports kanalının canlı yayın konuğu oldu..

Yardımcı, “Çok mutlu ve gururluyuz. Umarım 2005’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Milan - Liverpool finalinde olduğu gibi 2020’de de heyecanlı ve unutulmaz bir finale ev sahipliği yaparız” dedi.

Televizyon kuruluşları, haberi son dakika olarak verirken, prestijli gazeteler ve radyolarda Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ikinci kez "Devler Ligi" finaline ev sahipliği yapacak olmasına geniş yer ayırdı.

 

Sıradaki Haber
Real Madrid, Ronaldo'ya güveniyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz