Futbol

Bale: "Real Madrid'de belki kalmam"

27 Mayıs 2018 Pazar 02:47 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2018 Pazar 04:26

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'u 3-1 yenerek kupayı üst üste 3. kez kazanan Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale maçın ardından flaş bir açıklamada bulundu. Bale, "Daha fazla dakika oynamalıyım. Transfer döneminde menajerimle görüşeceğiz. Belki kalırım belki kalmam" dedi.

Karşılaşmada attığı 2 golle şampiyonlukta başrol oynayan ve dev finalin adamı seçilen Bale, maçın ardından konuştu.

"11'de başlamamak hayal kırıklığına neden oldu"

Gareth Bale, "Açıkçası 11'de başlamamak hayal kırıklığıyla. Oynamayı hak ettiğimi düşünmüştüm ama teknik direktör karar veriyor. Girince en iyisini yapmak istedim" diye konuştu.

"Şampiyonlar Ligi finallerinin en iyi golü olabilir"

Attığı rövaşata golünü de değerlendiren Bale, "Şampiyonlar Ligi finallerinin en iyi golü olabilir. Kazandığımız için mutluyum. Bu bir takım oyunudur. Kenardan gelerek etki yarattım...Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ligde hayal kırıklığı yaşadık ama Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. Harika bir sezon geçirdi" " ifadelerini kullandı.

"Belki kalırım, belki kalmam"

Bale, Real Madrid'deki geleceği ile ilgili ise flaş sözler sarf etti:

"Haftada 2 maç oynamaya ihtiyacım var ancak bu sezon oynayamadım. 5-6 hafta sakatlık yaşadık ama öncesinde fit durumdaydım. Daha fazla dakika oynamalıyım. Transfer döneminde menajerimle görüşeceğiz. Belki kalırım belki kalmam."
 

Sıradaki Haber
Ronaldo'dan şok 'ayrılık' sözleri!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz