Futbol

VİDEO | Bale ve Benzema'dan TRT'ye Liverpool yorumu

24 Mayıs 2018 Perşembe 12:42 - Son Güncelleme 24 Mayıs 2018 Perşembe 16:55

Real Madrid'in iki yıldızı Gareth Bale ve Karim Benzema, UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesi TRT'ye konuştu. Liverpool'un gücüne dikkat çeken iki isim, üst üste üçüncü kez Avrupa'nın en büyüğü olmak istediklerini kaydetti.

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile karşılaşacak Real Madrid hazırlıklarını sürdürüyor. Dev karşılaşma öncesi TRT'ye konuşan Gareth Bale, hedeflerinin kupayı kaldırmak olduğunu belirtti.

Bale: "Tehditlerin farkındayız ve kendi yapabileceklerimizi de biliyoruz"

Gareth Bale, şunları söyledi:

"Bizim elimizde yeniden tarih yazmak için bir fırsat daha var. Takım bence çok da mühim değil; biz daha çok kendimize odaklanacağız ve tekrar kupayı kaldırmayı hedefliyoruz. Sakatlıktan sonra takıma geri döndüğümden beri iyi oynadığımı düşünüyorum. Formda olduğum ve finale hazır olduğum kanaatindeyim. Salah, tüm Liverpool takımıyla harika bir sezona başladı. Finalin her iki takım için de çok zor bir maç olacağından eminim. Jürgen Klopp’un istediği gibi oynayan, yani çok güçlü ve agresif bir takım olduklarını zaten biliyoruz. Tüm takımı tanıyoruz. Tehditlerin farkındayız ve kendi yapabileceklerimizi de biliyoruz. Daha önce de söylediğim gibi, onlar hakkında gerekli çalışmayı yapacağız ama ama kendimize güveniyoruz." 

Benzema: "Hep tarih yazmak, her sene daha fazla kupa almak bu kulübün karakteri" 

Real Madrid'in bir diğer yıldızı Karim Benzema da final öncesi iddialı konuştu.

Benzema, "Bu bir final ve büyük bir maç; bizim de büyük oynamamız gerekiyor. Karşılaşma için iyi hazırlanıyoruz. Bu, bizim gücümüz. Karşımızda çok güçlü bir rakip olduğunda biz de modumuzu yükseltiyoruz ve hep birlikte çalışıyoruz. Bu durum Real Madrid'in kültüründe var: Finale gelmek ve zirveye ulaşmak. Hep kazanmak, hep tarih yazmak, her sene daha fazla kupa almak bu kulübün karakteri. Ve işte bu yüzden Real Madrid, dünyanın en iyi kulübü" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
"Kupayı üst üste 3. kez kazanmak istiyoruz"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz