Futbol

Barça'nın eli boş!

30 Eylül 2014 Salı 23:40 - Son Güncelleme 30 Eylül 2014 Salı 23:46

Paris SG, Barcelona'ya kök söktürdü ve 3 puanın sahibi oldu.

Şampiyonlar Ligi F Grubu ikinci maçında Laurent Blanc yönetimindeki PSG, Parc des Princes’te Barcelona’yı konuk etti ve zorlu mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi.

PSG’de sakatlığı bulunan Ibrahimovic, Thiago Silva ve Lavezzi kadroda yer almadılar.

Maça hızlı başlayan taraf PSG oldu.

Ev sahibi 10. dakikada David Luiz’in ceza sahası içinde attığı golle 1-0 öne geçerken Barcelona’nın bu gole cevabı gecikmedi. 12’de organize gelişen Barcelona atağında Messi, Iniesta’dan gelen topa tekte çok güzel vurdu ve durumu 1-1’e getirdi.

1-1’den Barcelona Neymar ile yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamazken PSG 26’da bir kez daha öne geçti. Sağ taraftan kullanılan kornerde arka direkte topla buluşan Verratti, Ter Stegen’in boşalttığı kaleye düzgün bir kafa vuruşu çıkardı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Devre bu skorla geçilirken PSG 54’te farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Van der Wiel’in kestiği sert ortaya arka direkte Matuidi dokundu ve kaleci Ter Stegen’i avlayarak skoru 3-2’ye getirdi.

Barcelona tıpkı ilk goldeki gibi bıu gole hemen cevap verdi. Sağ kanattan gelen ortada topla buluşan Neymar, şık bir plase vuruşla topu PSG ağlarına gönderdi ve farkı bire indirdi.

Xavi, 69. dakikada Ivan Rakitic'in yerine oyuna dahil oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde en çok forma giyen (143) oyuncu oldu. Eski rekor Raul'a aitti (142).

Karşılaşmada başka gol olmazken PSG 3-2'lik galibiyetle puanını 4'e çıkardı ve grupta liderliği eline geçirdi. Ayrıca Barcelona bu sezon ilk defa bir resmi maçta kalesinde gol gördü.  

Sıradaki Haber
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları
Yükleniyor lütfen bekleyiniz