Futbol

"Bayern Münih yedinci katta cennette"

22 Ekim 2014 Çarşamba 15:44 - Son Güncelleme 22 Ekim 2014 Çarşamba 15:55

Bayern Münih'in galibiyeti Alman basınında geniş yer buldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1'lik skorla mağlup etmesi, Alman basınında geniş yer aldı.

''Nefis Bayern'' başlığını kullanan Bild gazetesinin haberinde, Roma ile Bayern Münih arasında "ilahi bir gol galası" yaşandığı ifade edildi. Haberde, Bayern Münih takımı futbolcularının, bugün Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus'u ziyaret edeceği bilgisi de yer aldı. Haberde, maçın ilk 27 dakikasında 5 gol atılması, "çılgınlık" olarak nitelendirildi.

Kicker dergisinin internet sitesi de ''Bayern Münih yedinci katta cennette'' başlığıyla verdiği haberinde Alman takımının tarihi galibiyetini övdü. Kicker'in haberinde, Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardialo'nun maçla ilgili yorumları da yer aldı.

Zeit gazetesinin internet sitesindeki "Bayern, Roma'yı sahadan sildi'' başlıklı haberde ise Bayern Münih'in Roma'ya hiç şans tanımadığı ifade edildi.

Süddeutsche Zeitung ise ''Zarif ordu'' başlığını kullanarak Roma karşında alınan galibiyeti, ''Fiyasko, aşağılama ve kalbe sokulan bir hançer'' olarak niteledi.

Der Tagesspiegel gazetesi de ''Büyücü'' başlığını kullanarak Bayern Münih'in Roma karşısında çok rahat bir galibiyet aldığını kaydetti.

Öte yandan bu sonuç, Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda aldığı en farklı galibiyet olarak tarihe geçti.

Sıradaki Haber
Prandelli'den şok karar!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz