Futbol

Chedjou: Takım mutlu ama ben mutsuzum

17 Eylül 2014 Çarşamba 10:03 - Son Güncelleme 17 Eylül 2014 Çarşamba 10:19

G.Saraylı Chedjou'nun Anderlecht maçı ile ilgili açıklamaları dikkat çekici...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Aurelien Chedjou, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynanan karşılaşma sonrası sonuç ile ilgili mutsuzluğunu dile getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Anderlecht ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın golünde büyük pay sahibi olan Kamerunlu yıldız, maç sonrası yaptığı açıklamada dikkat çekici ifadeler kullandı.

Başarılı savunma oyuncusu, "Bizim için iyi bir sonuç olmadı çünkü iyi bir takıma karşı oynadık ve birçok sorunla karşılaştık. Şimdi tekrar bir araya gelip bir sonraki tur için puanları toplamalıyız" dedi.

Takımın mutlu olduğunu ancak kendisinin sonuçtan memnun olmadığını söyleyen Chedjou, "Takım mutlu çünkü evimizdeki bir yenilgi iyi olmazdı. Son dakikada gelen gol takımı mutlu etti ama hocamızın memnun olduğunu düşünmüyorum. Ben de memnun değilim. Tabii ki puansız ayrılmaktansa puan almak önemli ama 3 puan her zaman daha iyi" ifadelerini kullandı.

Anderlecht'in kolay bir takım olmadığını söyleyen Chedjou, "Gördük ki Anderlecht kolay bir takım değil. Arsenal ve Dortmund'un favori olduğunu biliyoruz. Ancak geçen sezon Juventus maçında gördük ki kolay pes etmemeliyiz. Aynı şekilde çalışmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Galatasaray için sürpriz iddia!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz