Futbol

Devler Ligi'nde dev maç

20 Ekim 2014 Pazartesi 16:40 - Son Güncelleme 20 Ekim 2014 Pazartesi 16:51

Roma-Bayern Münih maçına doğru... Garcia: "Kimseden korkmuyoruz"

Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'nda Roma, Bayern Münih ile yapacağı maç öncesi hazırlıklarını tamamlarken, teknik direktör Rudi Garcia, rakiplerine saygı duyduklarını ancak onlardan çekinmediklerini söyledi.

Almanya'nın Bayern Münih takımıyla 21 Ekim Salı günü Roma Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak İtalyan ekibi Roma, hazırlıklarını tamamladı.

Fransız teknik adam Garcia idaresinde bir antrenman yapan sarı-kırmızılı takım, idmanın basına açık bölümünde koşu, ısınma hareketleri ve top kapma çalışması yaptı.

Roma'nın Fenerbahçe'den kiraladığı ve geçen hafta sonu oynanan Chievo Verona karşısında ilk resmi maçına çıkan milli futbolcu Salih Uçan da antrenman da yer aldı.

Fransız çalıştırıcı Garcia, Roma'nın başına geçtiği günden bu yana oynayacakları her rakibe saygı duyduklarını belirterek, "Rakibimize saygı duyuyoruz ama kimseden korkmuyoruz. Yarın büyük oyunculardan oluşan büyük bir takıma karşı mücadele edeceğimizi biliyoruz. Bizim oyuncularımız da iyi bir maç çıkarmaya açlar. 70 bin taraftarımız, bizi daha da itecektir, biz de yarın sahada her şeyimizi vereceğiz" dedi.

Bayern Münih karşısında her şeyin mümkün olduğunu kaydeden Garcia, grup kuralları ilk çekildiğinde kendilerine şans verilmediğinden bahsederek, "Kuralar ilk çekildiğinde bahislerde grup dışı kalmışız gibi gösteriliyordu. Tek hedefimiz bu gruptan çıkmak" ifadesini kullandı.

İyi oyunlarını Şampiyonlar Ligi'nde sürdürmeleri gerektiğini dile getiren 50 yaşındaki deneyimli hoca, maçta taraftarlarıyla dolu statta fantastik bir maç olacağını vurguladı.

Garcia, Roma'dan sezon başında Bayern Münih'e transfer olan Faslı Benatia'ya ilişkin bir soruya da, "O, artık Bayern Münih'in oyuncusu bir yorum yapamam" yanıtını verdi.

Rudi Garcia, rakiplerinin İspanyol hocası Josep Guardiola'nın en iyi hocalardan biri olduğunu sözlerine ekledi.

- Garcia'dan ilginç tepki

Roma'nın Francesco Totti'den sonraki ikinci kaptanı olan Daniele De Rossi de, "Eğer taraftarlarımızı mutlu edecekse, onların önünde oynadığımız maçtan beraberlikle ayrılmak da kabul edilebilir. O zaman bu kabul edilebilir" diyerek, maça kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

"Takım arkadaşlarımın isteği, oynadığımız oyun ve ilk iki maçtaki sonuçlara bakınca, bu turu geçebileceğimize eminim" diyen De Rossi, yarınki maçta coşkulu şekilde oynamaları gerektiğini ifade etti.

Bu arada basın toplantısında, foto muhabirleri çekim yaparken deklanşör sesinden rahatsız olan Fransız teknik adam, ön sırada oturan Roma'nın resmi fotoğrafçısının makinasını istedi ve aldı. Bu hareket sonrası Roma kulübü foto muhabirlerinden daha seyrek fotoğraf çekmesini isteyen Garcia'nın fotoğraf çekiyormuş gibi yapması gülüşmelere neden oldu.

Sıradaki Haber
Bale'in durumu şüpheli
Yükleniyor lütfen bekleyiniz