Futbol

Galatasaray için sürpriz iddia!

17 Eylül 2014 Çarşamba 10:00 - Son Güncelleme 17 Eylül 2014 Çarşamba 10:15

Prandelli 11. oyuncu olarak Selçuk İnan'ın ismini açıkladı.

Maç yemeğinde ilk 11'den 10 ismi açıklayan İtalyan hoca, 11'inciyi Arena'ya bıraktı. O isim oyundan çıkarken ıslıklanan Selçuk İnan'dı…

Formsuzluğuyla hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da tartışılan isim haline gelen Selçuk İnan, dün şok üstüne şok yaşadı. Anderlecht karşılaşması öncesinde Florya'da yenen maç yemeğinde bir konuşma yapan Teknik Direktör Cesare Prandelli, sahaya çıkacak ilk 11'in 10'unu açıklayıp, “11'inci ismi Arena'da söyleyeceğim” dedi. Açıklanan oyuncuların içeresinde kaptan Selçuk, Bruma ve Olcan yer almadı. Takım Arena'yı geldiğinde ise maçın başlamasına 1 saat kala futbolcular ısınmaya çıkmadan hemen önce Prandelli 11. oyuncu olarak Selçuk İnan'ın ismini açıkladı. Daha maç başlamadan Selçuk'a, “Formundan memnun değilim” mesajını veren Prandelli, 72. dakikada da oyundan çıkarıp yerine Umut Bulut'u aldı.

Islıklara alkışlı karşılık

Selçuk İnan ikinci şoku, değişiklik tabelası havaya kalktığında yaşadı. Etkisiz futboluyla dikkat çeken Selçuk İnan kenara gelirken bütün tribünler ıslıklı protestoya başladı. Protestolara alkışlarla karşılık veren Selçuk, hızlı bir şekilde sahayı terk edip yedek kulübesine oturdu. Bu sırada ise Selçuk'u ilk teselli eden, maç öncesi “vazgeçilmez değilsin” mesajını veren Prandelli oldu. Selçuk'un elini sıkan İtalyan hoca, daha sonra sırtını sıvazlayarak gelen tepkilerden etkilenmemesi için çalıştı.

TÜRKİYE

Sıradaki Haber
Muslera taraftarlara patladı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz