Futbol

G.Saray'ın Avrupa'daki kozu Burak

21 Ekim 2014 Salı 12:31 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 12:33

Galatasaray'da Burak Yılmaz, takımının yine en önemli gol silahı olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın Borussia Dortmund'u konuk edecek Galatasaray'ın en önemli kozu Burak Yılmaz olacak.

Galatasaray'a transfer olduğu 2012-2013 sezonunda, "Devler Ligi"ndeki performansıyla ve attığı gollerle dikkati çeken Burak Yılmaz, bu kulvarda geçen sezonu golsüz kapatmasına karşın bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçını da boş geçmedi.

D Grubu ilk maçında Anderlecht'e attığı son dakika golüyle beraberliği getiren ve 1 puanı kurtaran isim olan Burak, deplasmanda 4-1 kaybedilen Arsenal maçında da golle bulaşarak, geçen sezonun aksine Şampiyonlar Ligi'nde yine başarılı bir dönemin işaretlerini verdi.

Sarı-kırmızılı formayla "Devler Ligi"nde 17 maç ve 10 gol

Burak Yılmaz, Galatasaray formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 karşılaşmayı geride bıraktı.

Sarı-kırmızılı takımdaki ilk sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 9 müsabaka oynayan başarılı oyuncu, çeyrek finale yükselme başarısına 8 golle katkı sağlayarak önemli bir performans ortaya koydu.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 6 maç oynayan Burak Yılmaz, bir önceki sezonun aksine gol yollarında beklentilerin çok uzağında kaldı. Yeni sezona ise gollerle başlayan sarı-kırmızılı futbolcunun ortaya koyacağı performans, takımının üst turlara ilerleyebilmesine önemli katkı sağlayacak.

Sıradaki Haber
G.Saray 3. maçına çıkıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz