Futbol

Guardiola'dan hakeme tepki

11 Nisan 2018 Çarşamba 10:35 - Son Güncelleme 11 Nisan 2018 Çarşamba 11:02

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 2-1 yenilerek turnuvaya veda eden M. City'nin teknik direkörü Guardiola, karşılaşma sonrası hakeme tepki gösterdi. 

Gollerinin verilmediğini söyleyen İspanyol çalıştırıcı, "İlk yarıyı 2-0 önde kapatacaktık. İlk maçta Salah'ın golü de ofsayttı, burada da golümüz yendi. Top Liverpool'dan geldi, Sane ofsayt değildi. Net penaltılar da verilmiyor. Bu tarz yüksek seviyede hatalar maçı %100 etkiler." dedi. 

Turu geçmeyi hak eden tarafın Liverpool olduğunu vurgulayan Guardiola, rakibi için "harika bir takıma, harika bir menajere sahip" ifadelerini kullandı. 

"Umarım gelecek sezon yarı finale kalırız"

"3 günde bir maç oynamak kolay değil. Hayatı kabul etmemiz lazım. Başımıza geldi ve elendik, umarım gelecek sezon yarı finale kalırız. 10 aydır kazanıyoruz ama peş peşe mağlubiyetler geldi. Olur futbolda böyle. Bu zaman zaman yaşadığım istatistiklerden biri. Kafanızı toplamanız ve maç maç yaşamanız lazım."

"Gelecek sezon daha güçlü döneceğiz"

"Olan oldu, oyuncularımı tebrik ediyorum. Gelecek sezon daha güçlü döneceğiz. Şimdi Premier League'de şampiyonluğu ilan etmemiz gerekiyor."

Sıradaki Haber
Roma Barcelona maç özeti 3-0
Yükleniyor lütfen bekleyiniz