Futbol

"Hayalimize doğru..."

30 Eylül 2014 Salı 16:44 - Son Güncelleme 30 Eylül 2014 Salı 16:55

Arda'lı Atletico, Juventus'u gözüne kestirdi.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Juventus karşısında çok zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını söyledi.

Geçen sezonun İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) şampiyonu Juventus'la oynayacakları maç öncesi AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Atletico Madrid'in milli yıldızı Arda Turan, İtalyan ekibinin farklı bir sistemde oynadığını ve saygı duyulması gereken, önemli oyunculara sahip bir takım olduğunu ifade etti.

Juventus karşısında kendi sahalarında oynamalarının avantajını kullanmak istediklerini vurgulayan yıldız futbolcu, "Sonuçta Vicente Calderon'da, evimizde oynuyoruz. Savaşacağız. Haddimizi biliyoruz ve kazanamasak bile kaybetmemek de önemli. Kazanırsak, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 puanımızı alıp, hayalimize doğru yürüyeceğiz" diye konuştu.

Sezon başında kariyerinin en iyi hazırlık dönemlerinden birini geçirmesine rağmen sakatlanınca fiziksel olarak geri düştüğünü kaydeden Arda, "Milli takım ve Real Madrid maçı ile dönüş yaparak fiziğimi de yavaş yavaş toparladım. Şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) altı hafta sonunda 14 puanla 3. sırada bulunan Atletico Madrid'in, 'henüz yenilgi almadan, iyi gittiğini' dile getiren milli futbolcu, şunları söyledi:

"Biz her zaman haddini bilen, her maçı final gören, maç maç düşünen, sabırlı oynayan bir takımız. Ben de bu takımın ofansif anlamda katkı yapmaya çalışan önemli oyuncularından biriyim. Ne mutlu ki, bunu uzun süredir istikrarlı bir şekilde devam ettiriyorum. Takımda çok oyuncu sirkülasyonu olsa da bu istikrarı devam ettirmek gurur verici bir şey."

Sıradaki Haber
Wenger, Galatasaray'dan çekiniyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz