Futbol

"Hiçbir Galatasaraylıdan korkmuyoruz"

29 Eylül 2015 Salı 14:07 - Son Güncelleme 29 Eylül 2015 Salı 14:18

Akhmetov: "Ne Sneijder ne Podolski ne de bir başka Galatasaraylı...''

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakibi Kazakistan'ın Astana takımının teknik direktörü Stanimir Stoilov, maçta ellerinden geleni yapacaklarını ve sarı-kırmızılı takımdan puan almalarının muhtemel olduğunu söyledi.

Başkent Astana'daki Sarkaya Bisiklet Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bulgar teknik adam, "Kazakistan ve Astana Kulübü için önemli bir maç. Motivasyonumuz yüzde 100 düzeyde. Elimizden geleni yapacağız. Neden puan almayalım?" diye konuştu.

Stoilov, kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Galatasaray çok güçlü bir takım. Oyununda eksikler bulmak çok zor. Elimizden geldiğince organize ve disiplinli oynayacağız. Sonuna kadar kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın sakat olmasına rağmen sarı-kırmızılı ekipte önemli futbolcuların bulunduğuna değinen Stanimir Stoilov, "İki takım sahada karşılaşmadan bir şey diyemem. Oyundan sonra bir fikrimiz olacaktır. Burak Yılmaz sakatlığından dolayı oynayamayacak ama Galatasaray'da onun dışında çok önemli futbolcular da var. Bunu görmezden gelemeyiz" şeklinde görüş belirtti.

"Hiçbir Galatasaraylıdan korkmuyoruz"

Astana takımının savunma oyuncusu Yeldos Akhmetov, Galatasaraylı hiçbir futbolcudan korkmadıklarını söyledi.

Akhmetov, sarı-kırmızılı ekipte önemli futbolcuların oynadığının hatırlatılması üzerine, "Ne Sneijder ne Podolski ne de bir başka Galatasaraylı futbolcu bizi korkutuyor. Kimin daha iyi oynadığını sahada göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Türk takımlarını yakından tanıdıklarından bahseden Kazak futbolcu, "Türk takımlarıyla daha önce de birkaç maç yaptık. Çok disiplinliler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Amacımız mücadeleyi kazanmak" şeklinde konuştu.

Akhmetov, kaybettikleri son iki maçtan dersler çıkardıklarını, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları karşılaşmalar için ekstra motivasyona ihtiyaç duymadıklarını sözlerine ekledi.

Astana'nın Galatasaray maçına, Eric, Akhmetov, Postnikov, Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev, Zhukov, Kethevoama ve Nuserbayev muhtemel ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan Astana, son antrenmanına maçın oynanacağı Astana Arena'da çıktı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçının taktik çalışmasının yapılacağı bildirildi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
City, Almanya'da çıkış arıyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz