Futbol

İlk yarıda coştu, ikinci yarıda dondu

21 Ekim 2014 Salı 20:49 - Son Güncelleme 21 Ekim 2014 Salı 21:49

Manchester City, 2-0'lık skoru koruyamadı ve Moskova'dan 1 puanla döndü.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda CSKA Moskova evinde Manchester City ile karşılaştı. İngiliz devi, 2-0 öne geçtiği mücadelede Rus rakibi ile 2-2 berabere kaldı ve gruptaki üçüncü maçında da galibiyetle tanışamadı. 

Khimki Arena'da oynanan mücadelede Manchester City, 29. dakikada Sergio Aguero ile 1-0 öne geçti. City, 38. dakikada James Milner ile farkı 2'ye çıkadı. Maçın ilk yarısı İngiliz ekibinin 2-0'lık üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda ise CSKA Moskova golleri buldu. 65. dakikada Seydou Doumbia ile farkı 1'e indiren ev sahibi ekip, 86. dakikada Bebras Natcho'nun penaltıdan attığı gol ile skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve taraflar hanelerine 1'er puan yazdırdı.

E Grubu'ndaki 3. maçından da galibiyet çıkaramayan Manchester City, 1 olan puanını 2 yaptı. İlk iki maçında da yenilen CSKA Moskova ise ilk puanını aldı.

City'den penaltı isyanı

Bu arada Manchester City oyuncular, maçın bitiş düdüğü sonrası hakeme giderek 86. dakikada CSKA lehine verilen penaltı kararı ile ilgili tepkilerini dile getirdi.

Stat: Khimki Arena

Hakemler: Istvan Vad, Istvan Albert, Peter Berettyan (Macaristan)

CSKA Moskova: Igor Akinfeev, Mario Fernandes, Sergey İgnasheviç, Aleksey Berezutskiy (Dk. 45 Seydou Doumbia), Zoran Tosic, Ahmed Musa, Georgi Milanov, Vasiliy Berezutskiy, Roman Eremenko, Georgi Şennikov, Bebras Natcho

Manchester City: Joe Hart, Vicent Kompany, Pablo Zalabeta, Fernando (Dk. 86 Jovetic), James Milner, Edin Dzeko (Dk. 72 Jesus Navas), Aleksander Kolarov, Sergio Aguero, Eliaquim Mangala, David Silva (Dk 78 Fernandinho), Yaya Toure

Goller: Dk. 29 Aguero, Dk. 38 Milner (Manchester City), Dk. 65 Doumbia, Dk. 86 Natcho (penaltıdan) (CSKA Moskova)

Sarı kart: 56 Fernando (Manchester City)

Sıradaki Haber
G.Saray'dan dev maça neşeli hazırlık
Yükleniyor lütfen bekleyiniz