Futbol

İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

22 Kasım 2017 Çarşamba 14:38 - Son Güncelleme 22 Kasım 2017 Çarşamba 14:51

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş, diğer grupları ikinci sırada bitiren takımlardan biriyle eşleşecek. İşte Kara-Kartal'ın son maçlar öncesi muhtemel rakipleri...

Siyah-beyazlı ekib G Grubu'ndaki beşinci maçında Porto ile 1-1 berabere kalarak puanını 11'e yükseltti ve son maçlar öncesinde üst tura lider yükselmeyi garantiledi. İşte muhtemel rakipler...

A GRUBU: Dördüncü maçlar sonunda İngiliz ekibi Manchester United 12 puanla lider durumda. Rusya'dan CSKA Moskova ve İsviçre temsilcisi Basel'in ise 6'şar puanı var. Bu grupta CSKA ya da Basel'den biri ikinci sırayı alacak.

B GRUBU: Dördüncü maçlar sonunda Fransız devi PSG 12 puanla lider, Alman dei Bayern Münih ise 9 puanla ikinci, İskoçya'dan Celtic 3 puanla üçüncü. Alman devinin grubu ikinci bitirmesi oldukça yüksek ihtimal.

C GRUBU: Dördüncü maçlar sonunda İtalyan temsilcisi Roma 8, İngiliz ekibi Chelsea 7, İspanyol temsilcisi Atletico Madrid 3 puanda. La Liga devinin ilk iki sıraya girmesi zor görünüyor.

D GRUBU: Dördüncü maçlar sonunda İspanyol dev Barcelona 10, İtalyan devi Juventus 7 puanda. Juve - Barça maçı kritik olacak ama Katalan ekibi ilk maçı 3-0 kazandığı için ikili averajda önemli bir avantaja sahip. Grubu Juventus'un ikinci bitirmesi yüksek ihtimal.

E GRUBU: Beşinci maçlar sonunda, grupta hesaplar karışık. İngiliz ekibi Liverpool'un 9, İspanya'dan Sevilla'nın 8, Rusya temsilcisi Spartak Moskova'nın ise 7 puanı var. Her şey son maçlarda belli olacak.

F GRUBU:  Beşinci maçlar sonunda 5'te 5 yapan İngiliz devi Manchester City grubu lider olarak tamamlamayı garantiledi. İkinci sırayı Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk ya da İtalyan ekibi Napoli alacak. İtalyan ekibinin grubu ikinci bitirmesi için Feyenoord'u devirmesi, M.City'nin de Shakhtar'ı yenmesi gerekiyor.

H GRUBU: Beşinci maçlar sonunda İngiliz temsilcisi Tottenham 13 puanla lider çıkmayı garantiledi. İspanyol devi Real Madrid ise 10 puanla ikinci sırada kaldı. Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinden biri Real Madrid. Beşiktaş kendi grubundan çıkacak diğer takımla eşleşmeyecek. Ayrıca, son 16 turunda aynı ülke takımları da birbiriyle eşleşemiyor.

Sıradaki Haber
Sevilla-Liverpool maçına büyük ilgi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz