Futbol

"Kazanmak bize yakıştı"

07 Aralık 2017 Perşembe 01:29 - Son Güncelleme 07 Aralık 2017 Perşembe 07:57

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "6. maçımız  rakibimize en fazla ezildiğimiz maç oldu. Ama direncimizi ortaya koyup kazanmak da bizim için olumlu olan taraftı" diye konuştu.

Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: 

"İyi başladığımız grubu iyi bitirdik. Oyun olarak da grubu lider tamamladığımızı düşünüyoruz. Son maçımız da rakibe daha fazla pozisyon verdiğimiz bir maç oldu. İlk yarıda bir ara dağıldık. Rakip etkili geldi. Tolga devreye girdi. İkinci yarıda da aynı şekilde oldu. 10 kişiyken gol yedik. Daha sonra golü atarak o sıkıntıyı da giderdik. Dersler çıkardık ama kazandık. Bu artımızdı. Onlar daha fazla goller atabilirlerdi. Biz de gol pozisyonları yakaladık. Çıkışlarımız iyiydi. Her şeye rağmen bütün oyuncuları tebrik ediyorum.

2 puanla UEFA Avrupa Ligi'ne katılan takımlar var. Biz 9 puanla çıkamadık. Dortmund, 2 puanla gruptan çıktı. Futbol böyle bir oyun"

Leipzig maçında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele ettiklerinin hatırlatılması üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Daha az maç oynamalarına karşın oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Mitrovic, Tolga iyiydi. Lens bölüm bölüm iyiydi. Herkes gayretliydi. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Kazanmak güzel, mutluyuz. Kazanmak bize yakıştı; çünkü liderdik. Şimdi bunlar geride kaldı. 2. turda gelecek takıma bakıyorum. Kimin geleceği önemli değil. Şimdi ilk olarak önümüzdeki Kayserispor maçını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.  

Sıradaki Haber
İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz