Futbol

Klopp: "Cesurca sahaya çıkacağız"

23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:24 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:36

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde basın toplantısı düzenledi. Alman teknik adam, "Cesurca sahaya çıkacağız ve tıpkı Manchester City ile Roma maçlarında olduğu gibi elimizden geleni yapacağız" dedi.

Jurgen Klopp, Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi final mücadelesini değerlendirdi.

Alman teknik adam, "Kaybetme korkusuyla yaşayamazsınız, bu maç için de olumlu düşünüyoruz. Cesurca sahaya çıkacağız. Manchester City ve Roma maçlarında olduğu elimizden geleni yapacağız ve şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Real Madird’in final tecrübesini değerlendiren Klopp, her şeyin tecrübe olmadığını belirtti.

Klopp, ""Rakibimizin ne kadar tecrübeli ve iyi bir takım olduğunu iyi biliyoruz. Real, son 2 turnuvanın şampiyonu, 3. kez aynı başarıyı yakalamak için sahaya çıkacaklar ve en büyük avantajları oturmuş bir ekip olmaları.Tecrübeli olmak tabii ki avantajdır ama, arzu, hırs ve çalışmayla bunu tersine çevirebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Takımına güvendiğini de ifade eden deneyimli teknik adam, şunları dile getirdi:

 "İlk 11'de Benzema'nın mı Vazquez'in mi yoksa Asensio'nun mu başlayacağı henüz belli değil. Oldukça güçlü ve derinliği olan bir kadroya sahipler; ama sadece onlar değil biz de oldukça iyi bir takımız ve çok hırslıyız. Büyük hayallerimiz var ve bunun için çalışıyoruz. Ve bunu gösterebileceğimizi umuyoruz."
 

Sıradaki Haber
Ronaldo, Liverpool'un ileri üçlüsü için uyardı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz