Futbol

Klopp'tan Liverpool taraftarına uyarı

24 Nisan 2018 Salı 10:00 - Son Güncelleme 24 Nisan 2018 Salı 10:31

Liverpool menajeri Juergen Klopp'tan taraftarına uyarı geldi. Roma ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk mücadelesi öncesi mesaj yayınlayan Alman teknik direktör, taraftarlardan Manchester City maçından önceki olayların tekrarlanmamasını istedi. Deneyimli çalıştırıcı, İtalyan ekibinde çekindiği isimler arasında milli oyuncumuz Cengiz Ünder'i de saydı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Roma arasında oynanacak yarı final ilk mücadelesi öncesi Juergen Klopp'tan taraftarına uyarı geldi.

Liverpoollu taraftarlar daha önce Manchester City ile Anfield Road'ta oynanan çeyrek final mücadelesi öncesi takım otobüsünü şişe yağmuruna tutmuştu.

Alman menajer de Roma ile bu akşam oynanacak olan yarı final ilk mücadelesi öncesi bu olayların tekrarlanmamasını istedi.

Klopp, "Burada ben ve taraftarımın Roma'ya karşı göstereceği tek şey profesyonellik olmalıdır. Onlara saygı duyacağız ve gerçek Liverpool taraftarı da benim gibi hissediyor.Haydi tüm coşkumuzu takımımızı desteklemek için kullanalım. 90 dakika boyunca onlar bizim rakibimiz ancak maç öncesi ve arkası unutmayın ki onlar bizim misafirimiz" açıklamasında bulundu.

İngiliz temsilcisinde teknik direktör Jürgen Klopp, basın toplantısında konuştu.

Rakipleri Roma ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Klopp, İtalyan ekibinin etkileyici bir takım olduğunu belirtti. Klopp, Roma'da çekindiği isimler arasında Cengiz Ünder'i de saydı:

"Büyük bir mücadele bekliyoruz. Dzeko'ya sahipler, bir Çek ve bir Türk gençleri var. Fantastikler. De Rossi orta sahayı kontrol ediyor. Savunmaları çok tecrübeli. Alisson ise fantastik bir kaleci. Barcelona'yı elediler. Gruplarında liderlerdi ve evlerinde hiç gol yemediler. Onlarla ilgili etkileyici birçok nokta var." 

Dev kapışma bu akşam saat 21.45'te TRT1 ve trtspor.com.tr'de...
 

Sıradaki Haber
Di Francesco'dan Cengiz'e övgü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz